Showbiz

Theo Rose, primele declarații după ce a născut. Artista este în culmea fericirii: „Îl țin în brațe”

schedule 14 iun. 2023, 12:30

Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată, pe data de 14 iunie 2023. Artista a dat deja primele declarații despre venirea pe lume a lui Sasha Ioan, urmând să le dea mai multe detalii fanilor ei, după ce își va mai reveni. Iată ce a scris pe rețelele sociale!

Theo Rose, primele declarații după ce a devenit mamă

Theo Rose este în culmea fericirii. Atât pentru ea, cât și pentru partenerul ei de viață, Anghel Damian, așteptarea a luat sfârșit. Aceștia au devenit părinți pentru prima dată, în dimineața zilei de 14 iunie. Deși artista a așteptat ziua cea mare cu sufletul la gură și a sperat că va naște pe cale naturală, se pare că până la urmă a fost nevoită să apeleze la cezariană, pentru ca micuțul lor să vină pe lume în siguranță.

Fiind primul copil din familie, toată lumea l-a așteptat cu nerăbdare, iar înainte ca Sasha Ioan să vadă lumina zilei, părinții lui s-au asigurat că are totul pregătit. I-au cumpărat toate cele necesare, i-au pregătit pătuțul în care va dormi în primele sale luni de viață și au stabilit că persoana care îl va boteza va fi chiar sora cântăreței, Raluca Diaconu, care recent a dat câteva declarații în acest sens, fiind foarte fericită că ea va fi nașa nepoțelului ei. Theo Rose a urcat pe scenă și și-a continuat activitatea până de curând, sarcina nefiind un impediment pentru ea, la fel cum crede că nici fiul ei nu va fi, pentru că după cum spunea chiar ea, îl va lua cu ea prin țară, la concerte, dorind să se ocupe de cariera sa în continuare.

Având în vedere că a devenit mamă pentru prima dată, în urmă cu doar câteva ore, fanii acesteia au dorit să afle câteva detalii din partea ei, iar ea nu i-a ținut prea mult pe jar. Partenera de viață a lui Anghel Damian le-a mărturisit că Sasha Ioan a venit pe lume, că îl ține în brațe și că este superb, urmând că după ce se va reface puțin, să le povestească oamenilor care o urmăresc cu lux de amănunte cum a fost ziua aceasta specială pentru ea.

Anghel Damian nu a postat nimic, în schimb unii dintre colegii lor de la Clanul i-au felicitat, în mediul online, fiind fericiți pentru ei/

„E aici! Îl țin în brațe. E superb! Mulțumesc tuturor pentru grijă! Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută!”, a declarat Theo Rose, pe Story.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---