Showbiz

De ce a născut, de fapt, Theo Rose prin cezariană: „Eu nouă luni m-am pregătit să nasc natural și...”

schedule 15 iun. 2023, 11:49

De ce a născut, de fapt, Theo Rose prin cezariană: „Eu nouă luni m-am pregătit să nasc natural și...”
Sursa foto: Instagram Theo Rose

În ciuda faptului că timp de nouă luni Theo Rose s-a pregătit să nască natural, aceasta a fost nevoită să facă o operație de cezariană, iar într-un interviu pe care l-a acordat de curând în cadrul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță, a explicat de ce a fost nevoită să procedeze așa. Iată ce a declarat partenera de viață a lui Anghel Damian!

Theo Rose, despre motivul pentru care a făcut cezariană

Theo Rose a devenit mamă pentru prima dată, pe data de 14 iunie. Artista spera că îl poate aduce pe lume pe micuțul Sasha Ioan pe cale naturală, dar planurile i-au fost date peste cap în ultima clipă. Fiul ei a venit pe lume la ora 09:17, având 3800 de grame și 54 de centimetri, dar cel mai important fiind perfect sănătos. Ea a oferit un interviu, la scurt timp după ce a născut, în care a povestit cu lacrimi în ochi cum a născut, dar și ce a simțit în momentul în care și-a văzut fiul pentru prima dată și este de părere că nimic nu se poate compara cu acel sentiment.

Deși își dorea să nască pe cale naturală, medicul care i-a monitorizat sarcina în cele nouă luni și care a ajutat-o să îl aducă pe lume pe fiul ei și al lui Anghel Damian, a sesizat niște riscuri și a decis că ar fi mult mai bine pentru ea să facă o operație de cezariană. Simpla idee că a fost nevoită să facă acest lucru a îngrozit-o pe artistă, dar acum deja este mult mai bine și cel mai important este că nimeni nu a fost pus în pericol, fiind ultimul lucru pe care și-l dorea.

Recuperarea pare a fi una destul de ușoară, durerile nefiind nici ele unele mari, iar în momentul în care își ține băiețelul în brațe, uită de orice. Tatăl copilului, dar și întreaga familie sunt alături de ea, au vizitat-o, i-au adus cadouri lui Sasha și au vărsat lacrimi de fericire, când au intrat în cameră.

Sinceră cu fanii ei și foarte activă în mediul online, Theo Rose a postat și primele imagini cu fiul ei, fericită fiind că totul a decurs bine și că ziua cea mare a venit în sfârșit.

”E cu totul altceva, eu mi-am imaginat momentul ăsta, dar nu se compară, când îl iei în brațe ești pe altă lume. Sunt brici, nici nu mă așteptam, foarte bine, nici nu visam că o să fie așa bine. Sunt fericită tare, a început să gângurească pe aici. Cred că tata o să zică prima dată, din ce am văzut are ochii lui. 9 și 17 minute a fost ora exactă a nașterii, am născut prin cezariană în cele din urmă pentru că așa mi-a indicat doamna doctor.
Eu nouă luni m-am pregătit să nasc natural și cu puțin timp înainte au sesizat niște riscuri și a trebuit să luăm o hotărâre ca să fie bine pentru copil. E mare, e zdravăn, e înalt ca taică-su. A fost o sarcină relaxată și o naștere la fel, am avut o liniște pe care nu mi-am imaginat că o s-o am. E bine, ne descurcăm cu toate”, a declarat Theo Rose, la Pro TV.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---