Showbiz

Daniela Crudu, fericită că va deveni mamă de băiat. Cum se simte și ce a declarat deja despre al treilea copil: „Am avut nervi”

schedule 08 feb. 2024, 07:48

Daniela Crudu, fericită că va deveni mamă de băiat. Cum se simte și ce a declarat deja despre al treilea copil: „Am avut nervi”
Sursa foto: YouTube Xtra Night Show

Daniela Crudu este foarte fericită că va deveni mamă de băiat. Cum se simte și ce a declarat deja despre al treilea copil!

Daniela Crudu, fericită că va deveni mamă de băiat

Daniela Crudu a adus prima dată un copil pe lume anul trecut, iar recent a făcut marele anunț că este din nou gravidă. Nu s-a ascuns și a afirmat din prima că, de data aceasta, va fi mamă de băiat și este extrem de fericită, deși știe că va fi o adevărată provocare pentru ea să se descurce cu doi copii mici.

Și-a dorit un băiat, iar faptul că este pe cale să devină realitate, o bucură enorm. Întrebată dacă a început deja pregătările pentru momentul nașterii și după aceea, bruneta a spus că ei nu îi place să se pregătească, preferând să ia lucrurile așa cum vin către ea. Cel mai important este că sunt lucruri pe care nu trebuie să le mai cumpere, deoarece le are de la primul copil.

„Asta e de fapt surpriza, pentru asta sunt mai mult entuziasmată. Abia aștept să îl văd, să văd cum e și cu băiat”, a declarat ea la Kanal D2.

Starea ei, la momentul de față, este una bună, deși are zile în care este mult mai nervoasă. Nu are pofte, dar ar mânca încontinuu, după cum chiar ea a povestit.



”Merg bine. Eu nu mă prea pregătesc așa de fel. Eu aștept cum vin lucrurile, așa le iau. Mai am și chestii de la fată. Nu prea am nevoie de pătuț și mare lucruri, că mi-au rămas lucruri și de la ea (...) Nervi mai mult. Am avut nervi. N-am stare și pofte nu, dar mi-e foame. Am poftă de mâncare încontinuu”, a mai zis ea.

Prima sarcină a fost una total diferită față de cea de acum și chiar dacă nici măcar nu a născut, Daniela Crudu nu neagă că ar rămâne însărcinată și pentru a treia oară.

„În primul rând am poftă de mâncare ca lumea. În prima sarcină n-am mâncat mai deloc. Și acum mănânc și nu mă abțin de la absolut nimic și chiar vreau să ia copilul în greutate bine. Nu vreau să am probleme. Acum nu mai sunt așa speriată, ca prima oară. Acum sunt mai relaxată.”, a adăugat Daniela Crudu.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---