Showbiz

Daniela Crudu, primele imagini cu chipul fiicei sale: „Este nervoasă”

schedule 30 ian. 2024, 10:19

Daniela Crudu, primele imagini cu chipul fiicei sale: „Este nervoasă”
Sursa foto: Instagram Daniela Crudu

Așteptarea a luar sfârșit pentru fanii Danielei Crudu. Vedeta a postat primele imagini cu chipul fiicei sale, direct pe contul ei oficial de Instagram.

Daniela Crudu, primele imagini cu chipul fiicei sale

Daniela Crudu este în culmea fericirii. La doar câteva luni după venirea pe lume a primului său copil, bruneta a făcut marele anunț că este din nou însărcinată. A postat deja imagini cu burtica de gravidă și este pregătită pentru tot ceea ce va urma, în ciuda faptului că nu îi va fi deloc ușor. Multe dintre vedetele care o cunosc au zis că este un act de curaj acela de a rămâne din nou gravidă, având în vedere că are un copil mic.

Deși este activă pe rețelele sociale și a mai postat momente memorabile alături de fiica ei, niciodată până acum nu a publicat imagini cu chipul fetiței. Ei bine, în urmă cu doar câteva ore, Daniela Crudu a decis să le facă și fanilor ei cunoștință cu cea mică, aceștia fiind foarte încântați.

În fotografiile cu pricina, se vede clar că fiica ei nu este tocmai fericită, iar mama ei a explicat și de ce anume. Daniela Crudu a povestit că micuței îi cresc dințișorii și tocmai din acest motiv, este atât de nervoasă. Vedeta se bucură de toate aceste momente și este, de asemenea, nerăbdătoare să devină mamă din nou anul acesta.

Deși este mamă, ea nu uită să aibă mereu grijă de ea, arătând mereu ca scoasă din cutie și atrăgând toate privirile asupra sa, oriunde își face apariția.

Sursa foto (c): Daniela Crudu/ Instagram

„O să o îmbrac cu salopeta și îi dau ochelarii, gentuța și șosetele, dar astăzi nu are chef. Este nervoasă de la dințișori”, a scris Daniela Crudu, la Story.

Sursa foto (c): Daniela Crudu/ Instagram




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---