Showbiz

Mihai Mitoșeru, părere sinceră despre Daniela Crudu după botezul fiicei sale: „Ea era tot timpul copilă, cu glumele”

schedule 22 aug. 2023, 12:35

Mihai Mitoșeru, părere sinceră despre Daniela Crudu după botezul fiicei sale: „Ea era tot timpul copilă, cu glumele”
Sursa foto: YouTube WOWnews

Mihai Mitoșeru a fost și el prezent la botezul fiicei Danielei Crudu, iar la scurt timp după aceea, și-a dat cu părerea despre brunetă. Cât de mult s-a schimbat, de când a devenit mamă!

Ce părere are acum Mihai Mitoșeru despre Daniela Crudu

Finalul săptămânii trecute a fost unul cu o mare însemnătate pentru Daniela Crudu, care și-a botezat fiica. La biserică, emoțiile au fost unele extrem de mare, iar mai apoi, acestea au început să dispară ușor, ușor. Toată lumea s-a relaxat, iar petrecerea a fost și ea un succes, pentru că a ieșit fix așa cum și-au propus, iar cele mai apropiate persoane din viețile lor au fost și ele prezente la eveniment.

Printre cei în jur de 160 de invitați s-a aflat și Mihai Mitoșeru, un prieten mai vechi de-ai Danielei Crudu, care s-a bucurat de petrecere și care a fost șocat de cât de tare s-a schimbat bruneta, după ce a adus pe lume un copil. Aceștia au avut multe proiecte împreună și se cunosc de mai bine de 10 ani și deși în trecut, ea era o persoană glumeață și copilăroasă, se pare că anii care au trecut și-au lăsat serios amprenta asupra sa. A fost ca o soră pentru el, iar când nu apucau să se vadă, vorbeau la telefon.



Pe partenerul ei de viață, nu îl știa deloc, dar a apucat să discute cu el la petrecere și și-a făcut o părere foarte bună despre el. A ajuns repede la concluzia că el și fosta asistentă TV se potrivesc de minune. Mai apoi, a precizat că Daniela Crudu i se pare foarte schimbată de când a devenit mamă, în sensul că s-a maturizat, fiind fericită și plină de viață. Așadar, crede că formează o famile frumoasă și a apreciat enorm faptul că stăteau mereu împreună și, din când în când, o mai aduceau și pe cea mică printre invitați.

„Eu o știu pe Daniela de foarte multă vreme și vreo zece ani de zile am prezentat evenimente împreună non- stop. Practic este un fel de sora mea și tot timpul am ținut la ea, am fost unul lângă altul, chiar dacă nu ne vedeam, vorbeam la telefon.
Eu să fiu sincer pe iubitul ei nu-l cunoscusem, îl știam din vorbe, dar l-am cunoscut și mi s-a părut foarte simpatic și acum îmi dau seama că sunt foarte ok împreună. Bănuiam că sunt ok, dar așa când îi vezi parcă realizezi mai bine și mi se pare foarte schimbată Daniela pentru că mi se pare foarte matură, ea care nu a fost matură niciodată în viața ei. Ea era tot timpul copilă, cu glumele. Mi s-a părut foarte matură, fericită. Mi s-a părut plină de viață. Erau tot timpul împreună, se țineau de mână, mi-a plăcut mult de tot de ei. Ne-a arătat copilul, a venit cu fetița de multe ori acolo”, a declarat Mihai Mitoșeru, conform wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---