Showbiz

Mihai și Cătălin Zmărăndescu s-au împăcat. Au luat masa în oraș, după șase ani: „Nu contează cine a fost vinovat”

schedule 22 dec. 2023, 11:14

Mihai și Cătălin Zmărăndescu s-au împăcat. Au luat masa în oraș, după șase ani: „Nu contează cine a fost vinovat”
Sursa foto: YouTube Emisiuni Prima TV

Mihai și Cătălin Zmărăndescu s-au împăcat. Cei doi au luat masa în oraș, după șase ani, iar imaginile au făcut furori pe internet.

Cătălin Zmărăndescu și fiul lui s-au împăcat

Cătălin și Mihai Zmărăndescu s-au împăcat și au ieșit să ia masa în oraș, pentru a purta o discuție ca doi oameni maturi. Aceștia erau de certați de mai bine de șase ani, timp în care au vorbit extrem de urât unul despre celălalt atât pe rețelele sociale, cât și în emisiunile sau podcast-urile în care au fost invitați. Până acum, niciunul dintre ei nu a simțit nevoia să facă primul pas spre împăcare, după cum chiar ei au recunoscut.

Recent, ei au povestit că s-au împăcat, că lucrurile merg din ce în ce mai bine între ei și că nici măcar nu mai are importanță cine a greșit în cazul de față. Mai mult de atât, se pare că tatăl a fost cel care și-a dorit să îngroape securea războiului, în ciuda faptului că nimeni nu mai spera la o împăcare.

Sursa foto (c): WOWbiz.ro

Înainte de se vedea față în față și de a vorbi despre cum au fost cei șase ani în care au stat departe unul de celălalt, Cătălin Zmărăndescu a dat câteva declarații despre situația dintre el și Mihai, fiind la rândul lui foarte curios cum vor decurge lucrurile mai departe.

Problemele de sănătate și frica de moarte l-au făcut să își dea seama care sunt lucrurile și persoanele cu adevărar importante pentru el, astfel relația sa cu cei din jur devenind mult mai bună. A fost nevoie de această lovitură, crede el, pentru a se trezi la realitate și pentru a-și întoarce fața către Dumnezeu.

„Ieri m-am împăcat cu Mihai. Lucrurile se schimbă, doar că trebuie să găsești calea care duce spre schimbare. Acum suntem ok, vedem ce va fi în continuare. Am făcut primul pas, l-am sunat, am vorbit cu el, rămâne se vedem. Nu ne-am văzut încă, vreau să-l văd, vreau să-i văd și băiatul, dar asta pe viitor, nu ne grăbim. De 6 ani era tensiunea între noi. Nu contează cine a fost vinovat, astea au trecut, nu mai au importanță. Important este prezentul și ce va fi mâine.(...) Ca și remarcă, relația mea cu cei din jurul meu este mai bună ca niciodată. Am încheiat orice conflict, orice neplăcere, orice lucru care mă deranja, iar acum pot spune că am plecat curat pe un nou drum. Pe scurt, trebuie să te lovească un lucru nedorit și neplăcut ca să te întorci spre Dumnezeu.
Mie mi s-a întâmplat acest lucru în urmă cu o lună de zile, în momentul în care am aflat rezultatele, că sunt ok, sunt bine și a fost o alarmă falsă, deși teama și frica au intrat în tot corpul. Eram pe saltea și m-am ridicat și i-am zis soției mele: Eu mâine plec la mănăstire. M-a făcut să mă întorc către ceea ce sunt eu la origini, ortodox.”, a declarat Cătălin Zmărăndescu, la Pro TV.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---