Showbiz

Mădălin Ionescu a rămas cu un gust amar, după ce a fost invitatul lui Cătălin Măruță. Declarații dure despre prezentator: „Cel mai penibil moment”

schedule 08 iun. 2023, 11:30

Mădălin Ionescu a rămas cu un gust amar, după ce a fost invitatul lui Cătălin Măruță. Declarații dure despre prezentator: „Cel mai penibil moment”
Sursa foto: YouTube Metropola TV

Mădălin Ionescu a rămas cu un gust amar în urma apariției sale în cadrul emisiunii pe care o prezintă Cătălin Măruță la Pro TV. A descris momentul ca fiind cel mai penibil din cariera sa și a făcut câteva declarații dure despre cunoscutul prezentator. Ce l-a deranjat cel mai tare!

Mădălin Ionescu, declarații dure despre Cătălin Măruță

Recent, Mădălin Ionescu a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a merge în cadrul emisiunii sale, la rubrica „Sosurile iuți”, fără a avea idee care este formatul emisiunii și a rămas cu un gust amar, în urma apariției sale. Din punctul lui de vedere, acesta a fost cel mai penibil din televiziune din ultima vreme de care a avut parte în calitate de invitat, motiv pentru care a simțit nevoia să vină cu o serie de explicații, având în vedere că este total nemulțumit de ceea ce s-a întâmplat în platou.

„Cel mai penibil moment din televiziune s-a întâmplat de curând și nu în calitate de prezentator, ci de invitat. S-a întâmplat să fiu invitat în mod straniu de cei de la emisiunea lui Cătălin Măruță, prima oară după foarte mulți ani și m-a chemat la o rubrică pe care nu știam mare lucru. Eu nu am timp să mă uit la TV la ora aia, nu știam cum își configurase Măruță emisiunea, rubrica lui cu sosuri iuți”, a declarat Mădălin Ionescu, în cadrul emisiunii pe care o prezintă chiar soția sa.

Asta nu este tot. Soțul Cristinei Șișcanu a făcut câteva declarații dure despre prezentatorul emisiunii de la Pro TV, fiind de părere că nu era deloc încântat de faptul că îl avea invitat și părea de parcă ar fi fost adus cu forța, în ciuda faptului că înainte era destul de relaxat în ceea ce privește prezența lui în platou. Despre întrebările care i-au fost adresate a zis că era unele care nu aveau nicio legătură cu realitatea, astfel că nu a avut ce răspunsuri să ofere, fiind mai degrabă niște „fabulații sau concepții ale celui care le-a făcut”, după cum chiar el s-a exprimat.

Mădălin Ionescu a mai povestit că în timpul emisiunii, Cătălin Măruță i s-a părut a fi crispat și nerăbdător dând tot timpul din picior, iar în ceea ce privește sosurile respective a mărturisit că erau foarte, foarte iuți, ajungând astfel la concluzia că aceea a fost cea mai proastă prestație pe care a avut-o la TV. La final, și-a cerut scuze în fața celor care l-au urmărit, dar și în fața prezentatorului.

„M-am dus acolo, eram destul de relaxat, am vorbit cu Busu înainte de emisiune, iar Măruță era accidentat, am făcut niște poante înainte, nu mi s-a părut că le-a primit foarte bine, nu părea deloc încântat că sunt eu invitat, ziceai că cineva m-a băgat cu forța acolo. Era foarte pe repede înainte tot ce s-a întâmplat acolo, direct cu întrebări, care n-au avut nicio legătură cu realitatea. Nu pot să spun că au fost niște întrebări idioate, dar nu aveam ce să răspund la ele. Nu erau întrebări conforme cu ceva ce se întâmplase în viața mea. Erau mai degrabă niște fabulații sau concepții ale celui care le-a făcut.
Măruță era nerăbdător, dădea tot timpul din picior, era crispat sau cel puțin așa mi s-a părut mie acel moment, mi-a picat nivelul intelectual foarte rău, e singura dată din viața mea. Nu știam ce vor ăștia de la mine, sosurile alea erau cumplit de iuți. Nu mi-au plăcut întrebările și așa că am dat niște răspunsuri tâmpite. Știam că Măruță vrea niște cărniță și am dat răspunsuri tâmpite, a fost cea mai proastă prestație a mea la TV, drept pentru care vreau să le cer scuze celor care s-au uitat la acea emisiune, chiar și lui Cătălin.”, a mai povestit Mădălin Ionescu.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---