Showbiz

Mădălin Ionescu, criticat dur după ce a făcut live din duș. Care a fost, de fapt, scopul: „Sunt om de cuvânt”

schedule 13 sept. 2023, 12:27

Mădălin Ionescu, criticat dur după ce a făcut live din duș. Care a fost, de fapt, scopul: „Sunt om de cuvânt”
Sursa foto: Instagram Madalin Ionescu

Mădălin Ionescu a fost dur criticat, după ce a făcut un live din duș. Care a fost, de fapt, scopul acestuia și ce a povestit prezentatorul după aceea!

De ce a făcut, de fapt, Mădălin Ionescu live din duș

Mădălin Ionescu a luat pe toată lumea prin surprindere, în momentul în care a decis să facă un live din duș și nimeni nu a înțeles, la început, care a fost scopul acestuia. Partenerul de viață al Cristinei Șișcanu a fost dur criticat pentru gestul de către internauții care nu iartă nimic și care sunt atenți la orice mișcare, motiv pentru care el a decis să vină și cu câteva explicații în mediul online.

Înainte de acest live, cunosctul prezentator le-a vorbit fanilor săi de pe Instagram despre cât de important este să citească și a vorbit minute în șir despre acest subiect. După care a transmis că dacă filmarea respectivă atinge un anumit număr de vizualizări, va face un live din duș. Având în vedere că aproape a obținut 30.000 de views, a fost nevoit să le dea oamenilor ce le-a promis, pentru că este un om de cuvânt și nu avea de gând să își încalce vorbele așa ușor.

Iubind provocările de orice fel, acesta a intrat în duș și le-a dat oamenilor ce și-au dorit. Astfel, a recunoscut că nu a fost vorba despre nimic altceva decât o simplă strategie de marketing care a și funcționat. Știind că este greu să faci vizulizări când vorbești despre cultură, a ales să facă lucrurile într-un alt mod și le-a stârnit interesul oamenilor. Asta nu înseamnă ă nu a scăpat de gurile rele care au spus că la vârsta lui nu ar fi trebuit să facă un asemenea live sau că și-au schimbat total opinia despre el din cauza acestui subiect.



„Știu că atunci când vorbești despre cultură e greu să faci vizualizări. Eu am riscat pentru că îmi plac provocările. Așa că am «îndrăznit» să fac o postare despre cărți Și nu orice fel de cărti, cele pe care le consider determinante, importante pentru conturarea unei personalități puternice. Pe mine m-au ajutat, format și marcat. Și pentru că știam că e greu să stârnești interesul în online doar cu niște cărți am lansat o provocare.
Dacă video-ul meu despre cărți avea să atingă un număr impresionant de vizualizări, voi face un live din duș. Și, ce credeți, neașteptat am făcut aproape 30.000 de views. Așadar, la duș cu mine, că doar sunt om de cuvânt”, a declarat Mădălin Ionescu, pentru wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---