Showbiz

Dana Roba, primele declarații după ce a plecat din emisiunea lui Mădălin Ionescu: „M-a enervat că mi-a zis...”

schedule 01 sept. 2023, 07:42

Dana Roba, primele declarații după ce a plecat din emisiunea lui Mădălin Ionescu: „M-a enervat că mi-a zis...”
Sursa foto: YouTube Madalin Ionescu

Dana Roba a dat primele declarații despre plecare sa din cadrul emisiunii pe care o prezintă Mădălin Ionescu. Ce a deranajat-o, de fapt, atât de tare!

Dana Roba, detalii despre plecarea din emisiunea lui Mădălin Ionescu

Viața Danei Roba din ultimele luni este un subiect de discuție, iar de curând aceasta a fost invitată în cadrul emisiunii pe care o prezintă Mădălin Ionescu. Make-up artista a vorbit despre ceea ce i s-a întâmplat, despre ziua în care și-a văzut moartea cu ochii, dar și despre care credea că era planul pe care îl avea fostul ei soț, după ce i-ar fi pus capăt zilelor. Din fericire, lucrurile nu au mers cum și-a imaginat Daniel Balaciu, acesta fiind în spatele gratiilor, iar ea în viață și ocupându-se de creșterea fiicelor pe care le au împreună.

Deși i-a fost greu să povestească din nou aceste lucruri, Dana Roba a fost perfect conștientă că acela era motivul invitației, așa că a continuat. Ceea ce a deranjat-o cu adevărat a urmat imediat după aceea. Mădălin Ionescu s-a dus cu discuția mult în trecut și a amintit de relația pe care vedeta a avut-o cu Nicolae Guță, ea a zis clar că nu își dorește să vorbească pe marginea acestui subiect, prezentatorul a insistat să o facă, moment în care ea a plecat din platoul și nu a privit în urmă nici măcar o secundă.

Așa cum era de așteptat, oamenii au vrut să afle chiar de la ea de ce s-a enervat atât de tare și a preferat să facă acel gest, iar la câteva ore de la incident, make-up artista le-a vorbit despre tot ceea ce s-a întâmplat în platoul emisiunii respective.

Ei bine, Danei Roba i s-a umplut paharul când Mădălin Ionescu s-a întrebat cum a reușit să se lase păcălită de fostul ei partener de viață, când avea deja experiență cu Nicolae Guță. Make-up artista a mai transmis că motivul pentru care i-a acceptat invitația nu a fost acela de a fi rănită și că nu va mai merge în acel de platou de televiziune niciodată.

„M-a enervat că mi-a zis că unul din ăsta te face așa… și când a zis numele lui ăla, du-te-n .… de prost! Mi-a zis cum de m-am lăsat prostită de Daniel? Că eu aveam experiență cu Guță…   Nu ai cum să rănești o femeie. Eu nu am mers în emisiune să mă rănească. Eu am vorbit cu el de la început niște chestii și el s-a ofticat pe mine că am părăsit platoul. După ziua de ieri, pe mine nu mă mai vede niciodată la el în emisiune, niciodată, niciodată!”, a declarat Dana Roba, pentru playtech.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---