Showbiz

Dana Roba, primele declarații după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Beni: „Suntem doi oameni maturi si asumați”

schedule 17 sept. 2023, 09:05

Dana Roba, primele declarații după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Beni: „Suntem doi oameni maturi si asumați”
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Dana Roba a decis să dea câteva detalii despre relația pe care o are la momentul actual cu Beni, după zvonurile legate de despărțire care au apărut pe internet. Make-up artista a transmis un mesaj emoționant.

Dana Roba, despre zvonurile legate de despărțire

Dana Roba și-a găsit liniștea în brațele lui Beni, la scurt timp după ce fostul ei partener de viață a încercat să îi pună capăt zilelor. Daniel Balaciu a pus la cale un plan, a lovit-o de mai multe ori cu un ciocan în cap și a lăsat-o în agonie, în speranța că se va stinge, ceea ce nu s-a întâmplat. Văzând că nu merge totul așa cum a crezut, a chemat oamenii legii, după ce i s-a transmis că dacă nu își pierde viața, nu va face pușcărie, iar ea a reușit să scape, în ciuda faptului că a fost în comă. Îi este recunoscătoare lui Dumnezeu, că i s-a oferit a doua șansă la viață și vrea ca bărbatul să plătească scump pentru faptele sale.

Make-up artista a trăit un coșmar, dar a continuat să lupte pentru fiicele ei pe care nu le vrea în preajma tatălui lor sau a familiei acestuia, care încearcă din răsputeri să le ia de lângă ea. Faptul că l-a întâlnit pe Beni, noul ei partener de viață, a ajutat-o enorm, fiind încă un motiv în plus să lupte atât pentru recuperarea sa, cât și pentru dreptate.

În primele zile de relație, cei doi se afișau destul de mult împreună și le arătau oamenilor că toate merg bine între ei, iar când lucrul acesta a încetat să se mai întâmple, oamenii au tras concluzia că nu mai formează un cuplu.



Nu este adevărat, iar despre acest aspect a vorbit chiar Dana Roba, pe contul ei de Instagram, unde a postat o imagine cu bărbatul care i-a fost alături în cele mai negre zile din viața sa. Make-up artista a mărturisit, încă de la bun început că nu se pune problema de o separare, ei fiind doi oameni maturi și asumați, care se iubesc foarte mult și care își doresc să le fie bine în continuare. Apreciază că a fost lângă ea și că a făcut-o să se simtă frumoasă și apreciată în fiecare zi, spunându-i cuvinte frumoase.

”Nu m-am despărțit de Beni, nici nu intră în discuție așa ceva. Suntem doi oameni maturi si asumați până la capăt. Ne iubim foarte mult, și ne dorim ca DUMNEZEU să fie cu noi în continuare. Beni este bărbatul care a stat lângă mine când am trecut prin valul umbrei morții. Când nu aveam păr pe cap și eram distrusă, cu mâinile în gips până la coate, el îmi dădea sa mănânc. Ba mai mult de atât, în fiecare zi îmi spunea: Ești frumoasă, voi rămâne lângă tine orice s-ar întâmpla.”, a transmis Dana Roba, în mediul online.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---