Showbiz

Unde își va petrece Dana Roba sărbătorile de iarnă. Ce i-a cerut Daniel Balaciu luna aceasta: „Primul Crăciun neînjurată”

schedule 21 dec. 2023, 13:11

Unde își va petrece Dana Roba sărbătorile de iarnă. Ce i-a cerut Daniel Balaciu luna aceasta: „Primul Crăciun neînjurată”
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Dana Roba a vorbit despre ce s-a mai întâmplat în ultima perioadă în viața sa. Make-up artista este, în sfârșit, fericită și a mărturisit unde și cum își va petrece sărbătorile de iarnă.

Dana Roba, primul Crăciun în liniște și pace

Dana Roba așteaptă cu nerăbdare sărbătorile de iarnă, să se bucure alături de fiicele sale și de partenerul ei de viață, Beni, de câteva zile libere alături de cei dragi. Recent, make-up artista a dat și câteva declarații despre ce vor face împreună, acest Crăciun fiind total diferit față de cele de care a avut parte până acum alături de fostul ei soț, Daniel Balaciu.

Vedeta a povestit că an de an, în perioada sărbătorilor de iarnă, tatăl fiicelor sale o înjosea și îi vorbea extrem de urât, iar acum nu poate decât să fie recunoscătoare pentru bărbatul pe care îl are în viața sa. Cel mai tare se bucură că va putea să își viziteze frații pe care în trecut nu avea voie să îi vadă. Au trecut șapte ani de când nu s-au mai întâlnit, ceea ce înseamnă că vor avea parte de un moment special.

„Vor fi, în sfârșit, primele mele sărbători, primul Crăciun, neînjurată. Tatăl fiicelor mele mereu mă înjosea, îmi vorbea foarte urât. Era adesea nemulțumit. Orice făceam, nu era bine. Acum sunt liniștită, lângă bărbatul care mă iubește, Beni, lângă fiicele mele. Vom merge în vizită, de sărbători, și la frații mei. Am șase frați. După șapte ani, iată că îi pot vizita pe toți, căci soțul meu nu mă lăsa.”, a declarat Dana Roba, pentru playtech.ro.

Mai mult de atât, a spus că îl vor vizita și pe tatăl ei care deși nu l-a plăcut pe Beni, și-a dat seama odată cu trecerea timpului că este de treabă.

„De Crăciun, vom merge și la tata, deși inițial nu-l acceptase pe Beni. S-au întâlnit, tata a văzut că este un om de calitate, că mă ajută mult și cu fetițele. Tata l-a acceptat, într-un final. A înțeles că am nevoie de sprijin moral, de un om care să mă ajute”, a mai zis ea.

Dana Roba a vorbit zilele acestea și cu Daniel Balaciu, care se află în spatele gratiilor, iar acesta i-a cerut printre altele să îl ierte pentru tot ceea ce i-a făcut și pentru toată suferința provocată.

„Am vorbit recent cu el la telefon. În prima zi, când m-a sunat, a zis că îi pare tare rău pentru ce mi-a făcut, că nu știe ce a fost în mintea lui când m-a lovit și că s-a rugat pentru mine să nu mor, ca să nu ajungă la pușcărie.
A doua zi, m-a rugat să îmi retrag plângerea, că îmi dă despăgubiri morale de 100.000 de euro. Eu i-am zis că, chiar dacă ar fi să o retrag, tot nu scapă de pedeapsă, riscă chiar și 15 ani de închisoare. Dacă îl iert, înainte de Crăciun, așa cum este creștinește? E o întrebare foarte grea, la cât m-a făcut să sufăr!”, a adăugat Dana Roba.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---