Showbiz

Sebastian Dobrincu a împlinit 25 de ani. Ce regrete are antreprenorul: „Nu mă luați drept exemplu”

schedule 31 aug. 2023, 09:42

Sebastian Dobrincu a împlinit 25 de ani. Ce regrete are antreprenorul: „Nu mă luați drept exemplu”
Sursa foto: Instagram Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu a împlinit frumoasa vârstă de 25 de ani, iar cu această ocazie a transmis un mesaj pe rețelele sociale. Iată ce le-a spus fanilor lui!

Sebastian Dobrincu a împlinit 25 de ani

Ziua de 30 august a fost una specială pentru Sebastian Dobrincu, pentru familia sa, dar și pentru frumoasa lui parteneră de viață, Ioana Igant. Antreprenorul a sărbătorit împlinirea celor 25 de ani și a transmis un mesaj pe rețelele sociale în care le-a vorbit fanilor atât despre aniversarea sa, cât și despre câteva lucruri ceva mai serioase. Odată ajuns la această vârstă, el a privit în urmă și a început să se gândească la toate lucrurile pe care le-a realizat, dar și la regretele pe care le are până acum.

Este fericit, are tot ceea ce și-ar putea dori un tânăr la vârsta lui și a călătorit în toată lumea, dar asta nu înseamnă că este pe deplin mulțumit de alegerile pe care le-a făcut de-a lungul vieții sale. Extrem de sincer cu oamenii care îl urmăresc, el a ținut să le spună clar că nu este o persoană demnă de luat exemplu, așa cum ar crede unii și a venit și cu câteva explicații, pentru a nu lăsa nicio urmă de îndoială pe chipurile lor.



Sebastian Dobrincu a vorbit, așadar, despre regretele pe care le are, unul dintre ele fiind acela că nu a știut să se bucure de cei 25 de ani la maximum. A ajuns la concluzia că există lucruri mult mai importante în viață decât munca și succesul și crede că doar timpul ne poate învăța asta. Mai mult de atât, iubitul Ioanei Ignat a spus că vârsta aceasta l-a găsit mai optimist și plin de viață, dorindu-și să trăiască, să iubească, să sufere și să își asume cele mai riscuri și nu numai. Le-a mulțumit, mai apoi, tuturor celor care l-au inspirat în drumul lui.

”25 de ani, începând de azi. Unde au zburat oare… Nu mă luați drept exemplu, nu am știut să mă bucur de ei la maxim. Sunt lucruri mai importante decât munca și succesul. Cred că doar timpul ne poate învăța lecția asta. Nivelul 25 m-a găsit însă cu cea mai mare poftă de viață. Mai optimist și mai motivat ca oricând. Să trăiesc, să risc, să iubesc, să sufăr, sa învăț, să construiesc, iar după… s-o iau de la capăt. Vă mulțumesc că mă inspirați! Vă mulțumesc că ne bucurăm de viață împreună!”, a transmis Sebastian Dobrincu, în mediul online.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---