Politic

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, respinge zvonurile despre o posibilă candidatură la președinție

schedule 19 iun. 2024, 16:02

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, respinge zvonurile despre o posibilă candidatură la președinție
Digi24/Youtube
Sebastian Burduja, Ministrul Energiei, respinge zvonurile despre o candidatură prezidențială, planificând să continue în sectorul privat și academic.

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a negat speculațiile privind o eventuală candidatură la funcția de președinte al României, subliniind că intenționează să-și finalizeze proiectele actuale. Într-o declarație recentă, Burduja a respins ideea unei cariere politice pe termen lung, menționând că are planuri în sectorul privat și în domeniul academic.

„O prostie. Exclus așa ceva. Nu mi-am propus așa ceva. Deci nu știu de unde a apărut. Dacă pot să rămân la energie, să-mi continui proiectele, o să am o conștiință împăcată la final când trag o linie, dacă pot să rămân în Parlament, de asemenea, să continui proiectele, iarăși este foarte bine. Unde e nevoie de mine, fac cât pot, cât mă duc puterile, cât e nevoie de mine în spațiu public, când nu mai este, am o carieră în mediul privat, am un doctorat, vreau să predau, deci am ce face cu viața mea”, a afirmat Burduja.

În plus, ministrul a abordat și subiectul unei posibile schimbări a datei alegerilor prezidențiale, care sunt programate pentru luna septembrie. „Eu știu că a fost o decizie luată, deci nu știu acuma, dacă se va schimba ceva, va trebui să se reîntrunească coaliția și ambii parteneri să fie de acord”, a adăugat el.

Aceste declarații vin în contextul în care discuțiile despre viitoarele alegeri prezidențiale și posibilii candidați încep să câștige teren în spațiul public.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

33 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9768 RON
0.00010
USD
USD: 4.6516 RON
0.00410
GBP
GBP: 5.882 RON
0.01830
HUF
HUF: 1.2542 RON
0.00240
BGN
BGN: 2.5446 RON
CHF
CHF: 5.1861 RON
0.00060
Convertor valutar

Rezultat: ---