Politic

Sebastian Burduja, reales președinte PNL București și semnatar al alianței electorale PSD-PNL

schedule 11 apr. 2024, 12:56

Sebastian Burduja, reales președinte PNL București și semnatar al alianței electorale PSD-PNL
Digi24/Youtube
Sebastian Burduja, reales președinte PNL București, semnează protocol cu PSD pentru alegeri și dezvoltarea Capitalei.

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a fost reales în funcția de președinte al filialei PNL București. În cadrul Comitetului de Coordonare al PNL, desfășurat recent, Burduja a primit susținerea membrilor partidului, în prezența unui număr semnificativ de lideri și susținători liberali. În același timp, a fost prezentat și volumul „Planul pentru București”, care include o serie de proiecte menite să contribuie la dezvoltarea Capitalei.

Într-un alt context, Sebastian Burduja, împreună cu Gabriela Firea, președinta PSD București, au semnat un protocol de colaborare pentru formarea unei alianțe electorale între PNL și PSD la nivelul Capitalei. Acest acord vizează crearea unor echipe comune în consiliile locale ale sectoarelor și în Consiliul General al Municipiului București, cu scopul de a câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei și primăriile de sector.

Sebastian Burduja și-a exprimat determinarea de a lucra pentru a transforma Bucureștiul într-o „Capitală a Viitorului”, promițând să redobândească încrederea și speranța bucureștenilor în orașul lor. Protocolul semnat între PSD și PNL este văzut ca un pas important în consolidarea colaborării pentru atingerea obiectivelor comune în administrarea orașului.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---