Showbiz

Sebastian Dobrincu, probleme serioase după ce s-a întors de la Survivor: „Nu pot să ies singur pe stradă”

schedule 29 iun. 2023, 13:19

Sebastian Dobrincu are câteva probleme serioase de când s-a întors din cadrul competiției Survivor România, din cauza cărora nu mai poate ieși de unul singur pe stradă. Iată ce a povestit partenerul de viață al Ioanei Ignat!

Ce probleme are Sebastian Dobrincu, după participarea la Survivor

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că emisiunea Survivor România este una dintre cele mai grele dintre câte există la noi în țară. Deși, în cele mai multe dintre cazuri, persoanele care acceptă provocarea de a-și testa limitele în Republica Dominicană pleacă foarte încrezătoare că vor reuși, când ajung acolo lucrurile se schimbă. Condițiile de trai, lipsa hranei și tot efortul pentru a supraviețui pe care îl depun zilnic nu este pentru oricine, iar unii pur și simplu aleg să renunțe la locul lor acolo, așa cum a fost și cazul lui Gheboasa.

Sebastian Dobrincu a acceptat și el cu mare entuziasm provocarea de a fi concurent în cel de-al treilea sezon al emisiunii de la Pro TV, sezon câștigat de Dan Ursa, dar nu a rezistat prea mult. Partenerul de viață al Ioanei Ignat, deși nu era atât de slab pe traseu pe cât se așteptau cei din fața micilor ecrane, s-a accidentat și a avut nevoie de îngrijiri medicale în țară, medicii ajungând la concluzia că nu mai poate intra în luptă așa. A regretat că a plecat, dar știe că nu ar fi avut nicio putere, așa că s-a resemnat.

Participarea sa în concurs a venit la pachet cu o serie de consecințe pe care le suportă și astăzi. Acesta a început să sufere de anxietate, motiv pentru care nici nu mai poate ieși de unul singur pe stradă. Fostul concurent al emisiunii de la Pro TV a mai povestit și că nu poate să își explice anumite situații, punând asta pe seama unor traume mai vechi. Îi este greu să discute pe marginea acestui subiect, pentru că dacă nu are pe cineva în preajma sa mereu, este anxios și oricât și-ar dori să scape de acele stări, nu reușește.

„Depinde de situație. Am multe momente de anxietate maximă și nu mi le explic. Am căpătat o anxietate dubioasă în ultimul an, nu pot să ies singur pe stradă. Dacă nu am un prieten, fie iubita mea, fie cineva cu mine, am o anxietate. Nu am reușit să controlez starea asta. Secretul este să nu-ți pese. Poate este și o traumă din subconștient”, a povestit Sebastian Dobrincu, în podcast-ul lui Jorge.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---