Sebastian Dobrincu vrea să își întemeieze o familie cu Ioana Ignat: „Vreau ca femeia de lângă mine să...”

schedule 27 iun. 2023, 13:50

Sebastian Dobrincu vrea să își întemeieze o familie cu Ioana Ignat: „Vreau ca femeia de lângă mine să...”
Sursa foto: Instagram Sebastian Dobrincu

Sebastian Dobrincu are planuri serioase cu partenera sa de viață. Acesta vrea să își întemeieze o familie cu Ioana Ignat și a făcut câteva declarații despre contractul prenupțial. Iată ce a povestit!

Sebastian Dobrincu, despre contratul prenupțial

Relația Ioanei Ignat și a lui Sebastian Dobrincu devine una din ce în ce mai serioasă. Aceștia au planuri seroioase de viitor, iar de curând, el a vorbit despre acest aspect. Lucrurile merg din ce în ce mai bine, deși au stat o vreme unul departe de celălalt, acum sunt de nedespărțit și se bucură de fiecare zi pe care o petrec unul în compania celuilalt. De asemenea, obișnuiesc să plece în afara țării destul de des și postează pe rețelele sociale imagini care mai de care mai interesante, pentru a-și ține urmăritorii la curent cu ceea ce fac.

Tânărul și-a propus să facă și un contract prenupțial cu frumoasa lui parteneră de viață, având în vedere că lucrurile au început să meargă într-o direcție bună și frumoasă. În același interviu, Sebastian Dobrincu a specificat faptul că urăște birocrația și că nu a suportat-o niciodată.

Despre contractul respectiv a precizat că este o formalitate de importanță majoră pentru el și i se pare mai sigur ca această să existe decât să nu aibă nimic semnat. Fiind convins că oamenii își vor pune întrebări de ce anume are această opinie, el a mai zis și că își dorește enorm ca femeia de lângă el să fie de acord să clădească lucruri împreună și să împartă tot ceea ce au, el fiind dispus să împartă totul cu femeia alături de care se vede în viitor.



”Eu cred că lucrurile merg într-o direcție foarte frumoasă. Eu urăsc birocrația, nu suport niciodată. Este o formalitate puțin importantă pentru mine. Mi se pare mai sigur să existe decât să nu existe. Vreau ca femeia de lângă mine să fie de acord să clădim și să împărțim împreună. Sunt dispus să împart tot.”, a declarat Sebastian Dobrincu.

Sebastian Dobrincu a mai zis că sunt tineri, nu au planuri de viitor, ci doar de pe o zi pe alta și se vor bucura de acest lucru cât timp acesta va fi posibil.

”Nu avem niciun plan. Trăim de pe o zi pe alta. Suntem tineri, ne permitem. Mai încolo, mai greu să faci planuri de pe o zi pe alta, dar acum merge. Nu avem niciun plan de nimic.”, a mai zis el.


  • Tags:

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---