Showbiz

Unde și-a petrecut Ozana Barabancea Revelionul. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta: „Am fost singură”

schedule 04 ian. 2024, 12:19

Unde și-a petrecut Ozana Barabancea Revelionul. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta: „Am fost singură”
Sursa foto: YouTube Ameritat cu Nasrin

Ozana Barabancea și-a petrecut Revelionul într-un loc special, în care nimeni nu s-ar fi așteptat să fie singură într-un asemenea moment. Ce a declarat!

Unde și-a petrecut Ozana Barabancea Revelionul

Ozana Barancea a decis să își petreacă noaptea dintre ani într-un loc drag sufletului ei, de una singura. Vedeta a preferat să se bucure de liniște și pace de revelion, iar locul ales de ea a luat prin surprindere pe toată lumea. A avut și un motiv întemeiat pentru care a ales să facă lucrurile în felurile acesta.

Artista nu este doar foarte talentată, ci și credincioasă și mereu a fost apropiată de Dumnezeu, iar la finalul anului care a trecut a vrut să fie și mai aproape de El. Astfel, Ozana Barabancea a ales calea credinței și de Revelion a mers într-o mănăstire, unde nu poate spune neapărat că a petrecut, dar de unde a plecat mult mai liniștită și împlinită sufletește.

Nimic nu se poate compara cu momentele pe care le-a trăit în mănăstirea respectivă, în noaptea de Revelion. Locul sfânt se află în Moldova și nu a avut deloc semnal la telefon, după cum chiar ea a povestit, pentru că se afla departe de civilizație și crede că a făcut cea mai bună alegere, pentru că nu a fost nimic care să o distragă, având așadar niște zile cu adevărat liniștite.

”Nici nu poate să fie numit Revelion. Trecerea dintre ani am petrecut-o la o mănăstire, trei zile și a fost foarte frumos. Foarte puternic. M-am încărcat și mi-am luat doza de credință pentru încă trei luni. Se face slujbă și este foarte frumos. Este o mănăstire undeva în nordul Moldovei, în Piatra Neamț, ascunsă în munți. Am fost singură”, a declarat Ozana Brabancea, pentru Star Matinal.

Ozana Barabancea a avut chiar și un moment artistic în prima zi din an, la rugămintea părintelui și nu s-a așteptat o secundă la lucrul acesta, dar s-a bucurat din inimă.

”Am cântat pe 1 ianuarie. M-a pus părintele strareț să cânt, nu m-am așteptat. Am cântat piesele patriotice, am cântat despre Eminescu, am cântat smerenia, piesa mea, și am mai cântat despre Ștefan cel Mare”, a mai povestit artista.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---