Showbiz

Andra și Cătălin Măruță, vacanță de Paște departe de casă. Unde au mers alături de copiii lor

schedule 17 apr. 2023, 08:18

Andra și Cătălin Măruță, vacanță de Paște departe de casă. Unde au mers alături de copiii lor
Sursa foto: Instagram Andra

Andra și Cătălin Măruță au decis să petreacă, anul acesta, Paștele departe de casă, dar nu oricum, ci alături de copiii lor, Eva și David. Unde au plecat aceștia și ce au postat în mediul online.

Unde au sărbătorit Andra și Cătălin Măruță

Prima zi de Paște a fost sărbătorită așa cum se cuvine de familia Măruță. Cei doi soți alături de copiii lor au decis să plece într-o vacanță de câteva zile departe de casă, pentru a se bucura din plin de Învierea Domnului. Prezentatorul de la Pro TV a postat mai multe imagini pe rețelele sociale, pentru a-și ține fanii la curent cu locurile prin care au fost, dar și cu lucrurile pe care le-au făcut.

Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că Andra și Cătălin Măruță au decis să meargă în Dubai de Paște, iar în Noaptea de Înviere nu au uitat să meargă la biserică, pentru a lua Lumina Sfântă, iar înainte de a ajunge acolo l-au întâlnit pe nimeni altul decât Cosmin Olăruiu, cu care el a postat o imagine în mediul online.

„Când vii în Dubai la slujbă și te întâlnești cu Cosmin. Îl căutai pe părinte să te spovedești sau să iei lumină?”, a zis Cătălin Măruță, la Story.

De asemenea, prezentatorul și-a ținut fanii la curent și le-a arătat imagini din Dubai, fiind surprins de câți români au fost prezenția la slujba de Înviere. La un moment le-a spus celor care stau cu ochii pe ei ce fac Eva și David, dezvăluindu-le în același timp și că le urează „Paște Fericit!” oamenilor care îi observă.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Andra (@andra)


„Câți români aici, nu îmi vine să cred! Comunitate mare. (...) „Toată gașca este pregătită să se plimbe. David e în față. Eva e aici. E foarte bine și le spunem oamenilor care se uită la noi: Paște fericit””, a mai zis prezentatorul.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---