Showbiz

Andra, declarații despre al treilea copil: „Se vede că ne place viața de părinți”

schedule 01 mar. 2023, 11:07

Andra, declarații despre al treilea copil: „Se vede că ne place viața de părinți”
Sursa foto: YouTube La Maruta

Andra și Cătălin Măruță primesc des întrebări legate de al treilea copil. Unii vor să afle dacă aceștia au luat măcar în calcul ideea de a deveni părinți din nou, iar de curând cântăreața a vorbit despre toate aceste lucruri, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat de curând.

Andra, despre al treilea copil

Andra este o femeie fericită și împlinită din toate punctele de vedere. Are un soț care o iubește și pe care îl iubește la rândul ei, iar cei doi soți au împreună și doi copii care cresc văzând cu ochii și care ușor, ușor le calcă pe urme. Mulți dintre fanii lor au ajuns să se întrebe, de foarte multă vreme, când anume Andra și Cătălin Măruță le vor face un frate sau o soră Evei și lui David, iar artista a vorbit despre acest subiect recent.

Andra nu primește asemenea întrebări doar din partea fanilor, și este rugată să discute despre asta și în cadrul interviurilor pe care le acordă. Partenera de viață a lui Cătălin Măruță crede că oamenii și-i imaginează în postura de a mai aduce pe lume un copil, pentru că au remarcat faptul că le place viața de părinți foarte mult. Din păcate pentru cei care credeau că lucrul acesta se va întâmpla, se pare că soții consideră că familia lor este una perfectă așa cum este și nu își mai doresc o fată sau un băiat, dar nu exclud total ideea.

“Deja m-am obișnuit, pot să îmi fac și un tricou cu: ‘Pe când al treilea copil?’ Eu nu mă pot supăra, oamenii sunt curioși, se vede că ne place viața de părinți, probabil că este o întrebare care le vine natural. Nu simt o presiune, ci doar curiozitate și pot să spun de multe ori același lucru: nu știu ce și cum va fi. Nu excludem varianta, nici nu avem în plan acest lucru”, a declarat Andra, pentru viva.ro.

Deși pentru multe femei primirea unor astfel de întrebări ar putea reprezenta o presiune în plus, nu este și cazul Andrei, care crede că oamenii sunt, pur și simplu, curioși și nimic mai mult. Momentan, artista se concentrează pe a le oferi copiilor lor tot ceea ce este mai bun, chiar și în zilele în care nu este fizic alături de ei.

“N-aș zice că sunt mereu cu zâmbetul pe buze și cred că e de înțeles că avem și momente mai stresante, când suntem obosiți, supărați, frustrați. Este o provocare să fii mamă, dar fac tot ce pot ca ei să se simtă iubiți și înțeleși. Dacă nu reușesc în orice moment, sper ca ei să știe că și mami este om și să mă ierte. Au fost, desigur, și încă sunt momente când îmi este greu: să fiu departe de ei este mereu dureros.
De aceea, fac un efort și plec imediat după un concert, chiar dacă sunt în alt oraș, chiar dacă se termină la 2 dimineața, pentru a ajunge acasă când ei se trezesc. Uneori, lumea mă întreabă de ce nu plecăm în vacanțe fără copii. Motivul este acesta: nu putem să stăm fără ei”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6687 RON
-0.00620
GBP
GBP: 5.8125 RON
0.00330
HUF
HUF: 1.261 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1404 RON
-0.01130
Convertor valutar

Rezultat: ---