Showbiz

Andia, despre viața la țară. Artista nu uită de unde a plecat: „Acolo e o comunitate, ești cumva păzit”

schedule 22 nov. 2023, 08:50

Andia, despre viața la țară. Artista nu uită de unde a plecat: „Acolo e o comunitate, ești cumva păzit”
Sursa foto: Instagram Andia

Andia a avut o viață modestă, înainte de a se apuca de muzică, dar nu uită de unde a plecat, iar în cadrul unui interviu acordat recent, a vorbit despre viața la țară, despre cum erau zilele în satul Recea, dar și despre cum s-a schimbat totul când s-a mutat în București și s-a apucat de muzică.

Andia a vorbit despre viața la țară

Andia a reușit să ajungă una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară, care de fiecare dată când urcă pe o scenă nu doar că susține un concert, dar transmite și foarte multe emoții, milioane de oameni regâsindu-se în melodiile pe care le-a lansat până acum.

În ciuda faptului că are un succes la care nici măcar nu visa, artista nu uită de unde a plecat. Când era mică, a trăit în satul Recea, unde era cumva izolată de viața de oraș, dar când s-a mutat în București a știut exact ce vrea să facă, muzica fiind prioritatea sa, dar nu a crezut niciodată că va ajunge atât de sus pe cât este acum.

„Am plecat din satul Recea, am fost pe la facultate prin Iași, după care m-am dus la master la București. Dar când Andia a ajuns la master la București, ea știa că vrea să facă muzică, ăsta a fost și motivul pentru care s-a mutat în București.
 Eu tot timpul mi-am dorit să fac muzică, dar nu știam exact în ce mă bag. Nici când am ajuns în București nu știam la ce să mă aștept. Știam doar că fac muzică, atâta tot. Știam că mă duc în studio, știam că vreau să am piese super bune, să ofer calitate, am voce frumoasă, «hai, să îi dăm drumul». Dar ce s-a întâmplat după, nimeni nu știe până n-ajungi să faci acel lucru.”, a declarat Andia, pentru cancan.ro.

Andia și-a dorit dintotdeauna să devină artistă, dar cum a ajuns aici, nici ea nu poate explica. Unii ar spune că a avut noroc, alții că a muncit, în timp ce fanii ei sunt de părere ca datorită talentului ei le-a ajuns la inimi. În ceea ce privește viața la țară, ea a povestit că nu știa mai nimic din ce se întâmpla dincolo de satul ei, a avut o copilărie frumoasă și se gândește cu nostalgie la vremurile acelea. Nu uită de unde a plecat și tot ce încearcă acum este să rămână autentică.

„Am trăit la țară, cu de toate a fost. Eu când mă gândesc, e extraordinar de multă nostalgie și îmi amintesc cu mare drag, pentru că pentru mine sunt clipe de realitate. Pe mine ele m-au făcut să pot acum să asimilez și să fiu la fel de reală și sper eu că plină de modestie, pentru că am trăit și am văzut realitatea. Am văzut ce se întâmplă, am văzut viața de sat. Acolo e o comunitate, ești cumva păzit de viața cotidiană, de viața de oraș. Timpul stă în loc, chiar dacă îl mai uiți. Că eu dacă plecam de dimineață, uitam să mai vin acasă. Și când veneam acasă, să vezi ceartă cu mama! Era «unde ai fost, Diana?», că nu erau telefoane atunci.”, a mai povestit artista.



La final, îndrăgita artistă a spus că una dintre cele mai mari dorințe pe care le are este să își ia o casă, cu grădină, unde să se simtă bine și unde vrea să își amenajeze după bunul plac.

 „Vreau să fac un tur național. Vreau să-mi iau și o casă, cu grădina mea, cu flori. Dacă am timp de ele, dacă pot să le ud, dacă pot să am grijă. Dacă nu, și cu gazon e perfect. Dar vreau să simt că-mi fac locușorul meu.”, a adăugat Andia.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---