Showbiz

Iulia Albu i-a desființat pe Anda Adam și pe partenerul ei. Nu a iertat-o nici pe Denise Rifai

schedule 06 feb. 2023, 12:28

Iulia Albu i-a desființat pe Anda Adam și pe partenerul ei. Nu a iertat-o nici pe Denise Rifai
Sursa foto: YouTube iUmor

Iulia Albu nu iartă pe nimeni, când vine vorba despre alegerile vestimentare pe care, de regulă vedetele, le fac pentru a merge la evenimentele unde sunt invitate. De curând, acesteia i s-a pus pata pe Anda Adam și pe partenerul acesteia de viață, dar nu a putut trece prea ușor cu vederea nici ținuta pe care Denise Rifai a ales să o poarte. Iată ce a declarat criticul de modă!

Iulia Albu a desființat mai multe vedete de la noi

Iulia Albu a făcut mai multe afirmații dure despre alegerile vestimentare pe care le-au făcut vedetele, de-a lungul timpului, în cadrul emisiunii „Poliția Modei”. Criticului de modă i s-a pus pata, de data aceasta pe Anda Adam și pe partenerul acesteia. Vedeta s-a legat, în prima parte, de încălțămintea despre care a afirmat că o duce în cu totul și cu totul într-o altă zonă. Mai apoi, nu a înțeles de ce a ales să poarte o șapcă la premiera unui unui film, așa că s-a legat și de acest aspect.


”Încălțămintea pe mine mă aruncă cu totul într-o altă zonă. Mi se pare că se duc să facă varză murată amândoi sau să bată untul. De ce ai purta șapcă la o premieră de film? Trebuie să dea capul pe spate ca să vadă în față.”, a zis Iulia Albu, în cadrul emisiunii „Poliția Modei”.


Mai apoi, a venit și rândul lui Denise Rifai să fie criticată de către Iulia Albu, care nu o prea are la inimă. Despre prezentatoarea de la Kanal D, aceasta a afirmat că ar trebui să învețe, înainte de a merge la orice fel de eveniment, să învețe să își cumpere pantofii de mărimea potrivită, pentru că nu ar trebui să rămână acel spațiu, care face piciorul să se ducă mult prea în față. I-a dat și un sfat legat de ce ar trebui să achiziționeze, pentru a nu mai trece printr-o situație similară.

La final, a zis și că oricum nu erau potrivite tocurile pentru locul acela, dar dacă tot le-a ales, este de părere că ar fi trebuit să le aleagă și corect, iar în felul acesta, nu ar mai fi avut ce să spună despre ea. În mod clar, multă lume a luat-o la rost pe Iulia Albu pentru faptul că și-a dat cu părerea, doar că ea nu a dat nici de data asta doi bani pe gurile rele, ca de fiecare dată.

”Ar trebui, în primul rând, să învățăm să ne cumpărăm pantofi mărimea corectă. Nu ar trebui să rămână spațiu. Se pune ca o tălpică în față (…) branț se numește. Și atunci piciorul nu se mai duce atât de în față și se așază unde trebuie.Nu sunt neapărat pentru tocuri pe mochetă sau pe iarbă, și da, e adevărat că nu poți ști niciodată ce este pe jos la un eveniment”, a

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---