Showbiz

Mike și Iulia Albu, despre experiența America Express. Concurenții au ieșit din zona lor de confort: „Ne-am certat la greu”

schedule 24 oct. 2023, 08:56

Mike și Iulia Albu, despre experiența America Express. Concurenții au ieșit din zona lor de confort: „Ne-am certat la greu”
Sursa foto: YouTube America Express

Experiența de care concurenții de la America Express au parte în concurs nu este deloc una ușoară. Iată ce a spus perechea formată din Mike și Iulia Albu despre cele trăite pe ”Drumul Soarelui”!

Mike și Iulia Albu, despre experiența America Express

Iulia Albu și Mike, partenerul ei de viață, formează una dintre echipele care au decis să plece în aventura vieții lor și pentru care America Express a fost o experiență pe care nu o vor uita nicioadată. Încă din prima ediție, bărbatul a fost pe punctul de a ceda din cauza bagajelor pe care era nevoit să le care și care nu erau deloc ușoare. Deși, după spusele lui Mike, experiența a fost unică și frumoasă, nu poate ignora că a fost și una plină de certuri, cel mai important fiind însă faptul că acestea nu le-au afectat relația.

”Ne-am certat la greu. A fost o experiență de ceartă, frumoasă, unică, certuri peste certuri. Nu se poate spune nimic mai delicat decât certurile pe care le-am avut. Am cărat și rucsacul, și geamantanul, a fost o experiență plăcută între ghilimele”, a declarat Mike, pentru Star Magazin,

Iulia Albu a vorbit și ea despre modul în care i-a schimbat participarea în celebra emisiune de la Antena 1, la scurt timp după ce iubitul ei a adus vorba despre certurile lungi și dese care au avut loc între ei. În cazul ei, nu s-a schimbat deloc felul în care gândește, dar nu neagă deloc faptul că mediul și cultura au avut totuși un impact asupra sa. Mai mult de atât, concurenta a adus în discuție și faptul că modul în care oamenii gândesc este un efect al personalității lor, dar și al sumei experiențelor de care au avut parte și fix așa a fost și în cazul lor.



Cei doi au fost scoși total din zona lor de confort, încă din primele trei ediții, deoarece au fost nevoiți să poarte tot felul de haine specifice locurilor în care se aflau, dar și să umble murdari pe stradă, în urma probelor pe care le făceau, ceea ce a dus la câteva discuții dure între ei.


”Cred că felul în care gândim se formează ca efect atât al personalității noastre cât și al sumei experiențelor pe care le trăim. S-a schimbat felul în care gandesc? Nu. Dar s-au schimbat câteva alte lucruri importante, nu neapărat ca urmare a acestei experiențe cât a unui cumul de factori printre care și unele lucruri pe care am avut ocazia sa le înțeleg altfel, fiind într-un mediu total diferit de ceea ce trăiesc în fiecare zi”, a transmis ea, pe rețelele sociale.

Emisiunea a început de doar câteva zile, iar oamenii sunt extrem de curioși să vadă cum se vor descurca Iulia Albu și Mike în continuare.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---