Showbiz

Mike și Iulia Albu, ceartă serioasă în America Express. Totul a pornit de la bagaje: „A ieșit Craiova din el”

schedule 23 oct. 2023, 08:35

Mike și Iulia Albu au avut prima lor ceartă serioasă în America Express. Toate discuțiile în contradictoriu au pornit de la bagajele foarte grele pe care au fost nevoiți să le care ore în șir.

Mike și Iulia Albu, ceartă serioasă în America Express

Cele nouă echipe de la America Express au pornit deja pe ”Drumul Aurului” și, încă de la început, și-au dat seama că este mult mai greu decât părea din fața micilor ecrane. După ce au fost instruiți de autorități și au fost avertizați de ceea ce li s-ar putea întâmpla pe parcurs și despre cum ar trebui să se comporte în fața unui real pericol, aceștia au pornit la drum cu tot cu bagaje. A fost o reală provocare pentru toți, dar cel mai greu a fost pentru cei care au luat cu ei foarte multe lucruri de acasă.

Iulia Albu și Mike, partenerul ei de viață, au avut de cărat în prima cursă undeva la 60 de kilograme, ceea ce i-a făcut să ajungă pe ultimul loc, la o distanță de trei ore față de prima echipă ajunsă la Irina Fodor și anume cea formată din Giulia și soțul acesteia.



„Hai să mergem acasă. Punct. Că nu este nicio dramă. Nu am venit să car 60 de kilograme.", i-a zis Mike iubitei sale.

La un moment dat, Mike nu a mai rezistat și a cedat nervos, înjurând ca la ușa cortului, în ciuda faptului că a fost avertizat de către Iulia Albu că toate acele momente vor fi difuzate pe micile ecrane. Acesta i-a reproșat iubitei sale că nu a ajuns în Columbia, să care 60 de kilograme după el și, de asemenea, nu a vrut să mai meargă pe drumul respectiv, simțind că nu mai poate rezista, dar ea a încercat să îl ajute să se calmeze și chiar a luat inițiativă și a cărat ea câțiva metri bagajele respective.

„Ca de obicei, când se întâmplă așa ceva, el și-a luat un moment în care a ieșit Craiova din el”, a zis mai apoi Iulia Albu.

În cele din urmă, neavând o altă opțiune, Mike a continuat să care bagajele care le-au dat mari bătăi de cap, iar la finalul zilei a realizat că discuțiile i-au făcut să piardă foarte mult timp și au regretat enorm faptul că au ajuns ultimii și că vor pleca, de asemenea în cursă, a doua zi, în urma tuturor colegilor lor și toată lumea știe cât de mult pot face diferența 15 minute într-un asemenea concurs.

„Eu eram în stare să las cele două valize. Să îmi iau valiza mea, rucsăcelul mic în care aveam lucrurile iportante și să plecăm efectiv”, a mai zis el.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---