Showbiz

Mike și Iulia Albu, din nou la un pas de separare. Ce se întâmplă în relația lor: „Situația e complicată”

schedule 06 nov. 2023, 10:44

Mike și Iulia Albu, din nou la un pas de separare. Ce se întâmplă în relația lor: „Situația e complicată”
Sursa foto: YouTube America Express

Mike și Iulia Albu sunt din nou la un pas de separare. Situația în relația lor este una foarte complicată, iar vedeta a vorbit despre momentele critice pe care le-au avut, dar a vorbit în același timp și despre modul în care încearcă să le depășească.

Mike și Iulia Albu, din nou la un pas de separare

Mike și Iulia Albu au decis să meargă împreună în America Express, fără să aibă idee ce îi aștepta acolo. De-a lungul competiției, cei doi s-au certat de nenumărate ori, s-au enervat la culme, iar relația lor a fost în pericol, încă de pe atunci. Șocul a fost și mai mare pentru fanii emisiunii de la Antena 1, când criticul de modă a recunoscut că lucrurile nu erau atât de bune între ei, când au plecat în aventura vieții lor.

Deși după revenirea în țară, situația lor părea că s-ar fi rezolvat și că au înțeles exact unde au greșit, nu este chiar atât de simplu. Vedeta a dat câteva declarații și a zis că au fost pe punctul de a se separa din nou, după ce au trecut prin două situații critice, una fiind cea din perioada filmărilor și a doua difuzarea acesteia.

Oricât de greu le-ar fi, cei doi îndrăgostiți încearcă să își rezolve problemele pe care le au și în care este de părere că se regăsesc multe dintre cuplurile de la noi din țară. De asemenea, ea a recunoscut că acum sunt foarte ocupați amândoi și că nu prea se întâlnesc, iar la America Express nu se uită niciodată singuri, pentru că au nevoie și de păreri obiective legate de felul în care s-au comportat în timpul filmărilor.

La final, Iulia Albu a zis clar că dacă ar fi fost în stare să gestioneze situația încă de pe atunci, ar fi făcut-o, doar că nu a fost posibil și asta le-a afectat serios relația.

„Am avut două perioade critice în viața noastră. O dată când am fost (nr. în emisiune) și acum, cu difuzarea. Situația e complicată. Dar încercăm să rezolvăm problemele pe care le avem. Sincer, cred că jumătate din cuplurile din România se regăsesc în noi, iar cealaltă jumătate tocmai ce și-a dat seama că ei nu au nicio problemă.
 Perioada asta sunt foarte ocupată și nu prea ne vedem. Și ținem să ne uităm doar cu martori la show, ca să avem și păreri obiective. Da, am chemat martori, că altfel îmi vine să-l omor. Pentru că noi, fiecare în parte, suntem subiectivi. Martorii sunt diferiți, câteodată sunt dintre concurenți, sau din familia noastră, sau prieteni. În principiu, încercăm să ne uităm în tăcere, după care cerem părerea oamenilor cu care am vizionat episodul.
Încercăm să discutăm cât mai puțin pe marginea celor întâmplate. E bine să ne ținem departe, dar în același timp să ne uităm și peste umăr. Dacă am fi fost capabili să gestionăm singuri acest conflict, am fi făcut-o de acolo. Așa că apelăm acum la alții. Mi-ar plăcea foarte mult să cred că vom face doar greșeli noi și că nu le vom repeta pe cele vechi. Trebuie să verific dacă nu le-am utilizat pe toate. Suntem sarea și piperul, pâinea și jeleul”, a declarat Iulia Albu, conform cancan.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9709 RON
-0.00170
USD
USD: 4.567 RON
-0.02020
GBP
GBP: 5.897 RON
0.00890
HUF
HUF: 1.2719 RON
0.00200
BGN
BGN: 2.5416 RON
-0.00090
CHF
CHF: 5.1374 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---