Showbiz

Mike și Iulia Albu, țipete și înjurături la America Express: „Eram aproape despărțiți înainte de a pleca”

schedule 25 oct. 2023, 07:58

Mike și Iulia Albu, țipete și înjurături la America Express: „Eram aproape despărțiți înainte de a pleca”
Sursa foto: YouTube America Express

Mike și Iulia Albu le-au atras atenția fanilor emisiunii America Express, încă din primele ediții. Certurile și comportamentul lor i-au făcut pe oameni să creadă că relația lor nu funcționează deloc bine. Ce a declarat concurenta despre situația dintre ei!

Mike și Iulia Albu, țipete și înjurături la America Express

Mike și Iulia Albu au avut mai multe discuții în contradictoriu, în cadrul emisiunii America Express, încă din prima ediție a competiției, care nu s-au terminat deloc bine. Aceștia au început să țipe unul la celălalt și chiar să înjure, momente în care deși creatoarea de modă a încercat să se calmeze, a cedat și a început să plângă și a cerut să fie lăsată în pace. Extrem de atenți la detalii, fanii concursului și-au dat repede seama că relația lor nu este deloc una atât de bună pe cât vor ei să pară și au cerut explicații.

Picătura care a umplut paharul, în cea mai recentă ediție, a fost pentru Iulia Albu la proba în care erau nevoiți să culeagă zeci de kilograme de fructe din niște copaci pe care era simbolul lor, iar Mike nu voia deloc să respecte regulile. Acesta voia să culeagă de pe jos, dar și din alți copaci, lucru care a scos-o și mai tare din sărite, având în vedere că se întunecase, era frig și începuse să plouă.

Iulia Albu nu și-a ținut prea mult admiratorii pe jar și a recunoscut că după ce s-au întors din aventura lor au fost despărțiți undeva la o lună și jumătate. Din fericire, problemele lor s-au rezolvat, dar concurenta de la America Express nu a dat mai multe detalii despre motivele pentru care au decis să stea separați.

„Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca. Pe perioada America Express, au intrat dracii în el. Dar după i-au ieșit. După ce ne-am întors, am fost despărțiți o lună jumătate. Au fost mai multe motive, iar participarea la show a fost mult prea mult pentru noi”, a declarat Iulia Albu, conform cancan.ro.

Ceea ce i-a surprins pe cei din fața micilor ecrane a fost și faptul că Mike a fost agresiv cu partenera sa de viață, iar în apărarea lui, Iulia Albu a specificat că a fost agresiv doar verbal, nu fizic, iar după câteva zile bune în care au stat departe unul de altul i-au făcut să realizeze că nu pot sta departe și au decis să se împace.

„Acum suntem bine. Pentru că ne iubim foarte mult și ne-am dat seama că nu putem trăi unul fără celălalt. Dar atunci nu mai mergea. Eu m-am întors foarte supărată. Pentru că m-a făcut să mă simt prost. Am locuit apoi fiecare în altă casă, complet separați. Ceea ce se întâmplă în multe cupluri.
Nu a fost agresiv fizic, ci doar verbal. Altfel nu mai acceptam să ne împăcăm. Eu sunt o persoană perfecționistă și-mi doresc să fac lucrurile foarte bine. El e foarte repezit. Din grija de a nu avea un eșec, când vede că lucrurile merg prost, nu are întotdeauna metoda potrivită pentru a le face să meargă bine. Dar așa suntem noi, un cuplu adevărat, autentic. Care nu am jucat teatru, ca alții, doar de dragul audienții”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---