Showbiz

Ce nu ar putea să ierte niciodată Mike și Iulia Albu în relația lor: „Noi avem această problemă reală cu...”

schedule 04 feb. 2024, 10:36

Ce nu ar putea să ierte niciodată Mike și Iulia Albu în relația lor: „Noi avem această problemă reală cu...”
Sursa foto: Instagram Iulia Albu

Mike și Iulia Albu au oferit un interviu la dublu, iar printre altele, aceștia au spus clar ce anume nu ar putea să ierte niciodată, când vine vorba despre relația lor. Iată ce au declarat foștii concurenții de la America Express!

Mike și Iulia Albu, despre lucrurile pe care nu le-ar ierta în relație

Dacă pe Iulia Albu oamenii o știau de ani buni, pe partenerul ei de viață l-au cunoscut odată cu participarea lor la America Express, unde nu au făcut tocmai o impresiei bună. Cei doi au fost dur criticați de către fanii competiției de la Antena 1 din pricina comportamentului total nepotrivit, din punctul lor de vedere, dar nimic nu i-a deranjat mai tare decât felul în care el îi vorbea vedetei, în fața camerelor de filmat.

Mai mult de atât, aceștia nu doar că s-au certat în concurs, dar au decis să stea o vreme separați, astfel că după întoarcerea din aventura vieții lor, s-au despărțit pentru mai bine de o lună.

În cadrul unui interviu pe care cei doi l-au acordat recent, aceștia au fost rugați să spună ce anume nu ar putea să ierte într-o relație, iar răspunsurile lor au fost foarte diferite. Iulia Albu nu ar acceptat niciodată să fie înșelată de către partenerul ei de viață și chiar are momente în care visează lucrul acesta și chiar și atunci se trezește supărată pe el, fără să aibă un motiv real.

„Când relația devine matematică.”, a declarat Mike, pentru cancan.ro.
”Înșelatul. Noi avem această problemă reală cu înșelatul. Cel puțin o dată pe lună visez că mă înșală și mă trezesc supărată pe el”, a zis Iulia Albu, la rândul său.
„Neagră, nu supărată”, a adăugat el.

Întrebați cum anume se manifestă această supărare, primul care a reacționat a fost Mike. Acesta a spus că partenera sa îi aruncă lucrurile prin casă și îi cere să plece la birou, iar vedeta a spus că în apărarea sa că nici măcar Freud n-a reușit să înțeleagă femeia, așa că nici ei nu o vor face, stârnind astfel hohote de râs.

„Îmi aruncă lucrurile, îmi spune să plec la birou”, a spus fostul concurent de la America Express.
„N-a putut Freud să înțeleagă femeia, n-o să puteți voi acum. Asta cu visatul e ceva, dar nu aș putea să trec peste dacă m-ai înșelat”, a mai zis ea.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---