Showbiz

Oana Zăvoranu nu îl iartă pe Dan Petrescu nici după moartea sa. Declarații tulburătoare: „Mi-a furat firma făcută de tata”

schedule 29 ian. 2024, 12:11

Oana Zăvoranu nu îl iartă pe Dan Petrescu nici după moartea sa. Declarații tulburătoare: „Mi-a furat firma făcută de tata”
Sursa foto: Instagram Oana Zaovranu

Oana Zăvoranu nu îl iartă pe Dan Petrescu, nici după moartea acestuia. Vedeta a făcut declarații de-a dreptul tulburătoare despre omul care i-a furat firma.

Oana Zăvoranu nu îl iartă pe Dan Petrescu

Dan Petrescu s-a dovedit a fi unul dintre cei mai mari dușmani pe care Oana Zăvoranu l-a avut vreodată și pe care vedeta nu îl poate ierta nici măcar după trecerea acestuia în neființă. Bărbatul a decedat în urmă cu mai mulți ani, într-un accident aviatic, iar ea a ajuns astfel la concluzia că, mai devreme sau mai târziu, toți cei care i-au greșit vor ajunge să plătească pentru faptele lor.

La momentul de față, viața Oanei Zăvoranu nu este doar lapte și miere, ba din contră, trece prin niște momente greu de suportat, „Querida” este de părere că nu multe persoane ar putea avea o viață ca a sa, dar știe totodată faptul că este o femeie puternică datorită lui Dumnezeu, care a fost lângă ea când a avut nevoie.

„Eu chiar dacă am trecut și încă trec prin probleme pe care nimeni nu le-ar putea depăși, Dumnezeu mă ajută. Tot EL mă coboară. Dar nu cât să cad în cap… Și tot El, pupa-I-aș eu picioarele, mă ridică precum nimeni alta. Și mă face mai puternică și mai strălucitoare. Pentru că doar El îmi știe sufletul și intențiile. Iar acestea niciodată nu au fost murdare și ordinare”, a declarat Oana Zăvoranu, pentru cancan.ro.

Oana Zăvoranu a mai adus în discuție și situația prin care a trecut din cauza miliardarului Dan Petrescu, care s-a stins din viață într-un accident aviatic, după ce i-a furat o mare parte din moștenirea primită din partea tatălui ei. Acesta i-a dat partenerei de viață a lui Alex Ashraf doar 2% din acțiuni, când ar fi trebuit să îi ofere în jur de 25 de milioane de euro.

„Nimeni dintre cei care mi-au călcat sufletul și bunătatea în picioare sau m-au furat, nu a rămas bogat, prosper, fericit, sănătos. Sau, uneori în viață, cum e cazul lui Dan Petrescu, care și-a bătut joc de societatea moștenită de la familia mea, Agricomex. M-a umilit și mi-a dat cu chiu cu vai nici 2% din cât făceau acțiunile mele lăsate de tata ca acționar majoritar. Am acceptat pentru că nu mă puteam lupta cu el…. Am luat aproape nimic, 1,5 milioane de euro. Și a crăpat într-o secundă, cu toate miliardele lui de euro, ca un câine, în avion, cu toată familia….
Da, multimiliardarul care mi-a furat firma făcută de tata, a prostit-o pe mama. Și m-a umilit dându-mi aproape nimic pe ceva pe care trebuia să îmi plătească minim 25 milioane de euro. M-a obligat să îi dau cei 56% ca acționar majoritar al societății Agricomex fondată de tata, pe nimic”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---