Showbiz

Oana Zăvoranu, mesaj total neașteptat la începutul anului. Vedeta a trecut peste probleme și peste infidelitatea soțului

schedule 07 ian. 2024, 09:24

Oana Zăvoranu, mesaj total neașteptat la începutul anului. Vedeta a trecut peste probleme și peste infidelitatea soțului
Sursa foto: Instagram Oana Zavoranu

Oana Zăvoranu a transmis un mesaj total neașteptat la începutul anului, după ce a trecut peste probleme și peste infidelitatea soțului. Ce le-a zis fanilor ei!

Oana Zăvoranu, mesaj total neașteptat pe rețelele sociale

Anul 2023 a fost unul plin de probleme și de provocări pentru Oana Zăvoranu care a pierdut multe, a făcut multe greșeli, dar în cele din urmă a trecut peste ele și a învățat câteva lucruri importante. Vedeta a fost înșelată de către partenerul ei de viață, Alex Ashraf, dar a decis în cele din urmă să îi ierte pentru tot ceea ce a făcut, dându-și seama că nu poate trăi fără el.

De asemenea, a hotărât să nu îi mai lase pe cei din jurul ei să intervină în viața sa privată, pentru că doar ea este responsabilă pentru alegerile pe care le face, fie ele bune sau rele. Unul dintre cei mai grei ani din viața sa a trecut, iar la începutul lui 2024 a transmis un mesaj pe rețelele sociale un mesaj emoționant pe rețelele sociale pentru fanii ei.

Își dorește un an ai bun atât pentru ea, cât și pentru cei care țin la ea și îi oferă sprijin ori de câte ori are nevoie, fără dezamăgiri și fără minciuni. A ajuns la concluzia, după toate lucrurile pe care le-a trăit, că viața este foarte scurtă și că este cel mai important să aibă grijă de sufletul ei, pe care oricine îl poate răni mult prea ușor.

Mai apoi, a recunoscut că a trăit un infern, semn că plecarea soțului ei de acasă cu amanta nu a fost deloc ușor de suportat, dar cel mai important este că a reușit să depășească toate acele momente grele și că a mers înainte indiferent de situație.

„Să aveți un an mai bun, în care să nu fiți dezamăgiți, mințiți sau deznădăjduiți de cei pe care îi iubiți, respectați și cărora le sunteți loiali. Viața ni se pare că e lungă, însă trece repede și e păcat să nu realizăm că sufletul adevărat contează cel mai mult și poate fi rănit ușor și că nimeni și nimic nu merită să îl facă să doară…
În vremuri în care inima, credința în Cel de Sus care știe totul, coloana vertebrală, și caracterul rămân niște baliverne învechite….în care răul și făcutul de rău sunt hrană pentru cei fără de Dumnezeu și din ce în ce mai des sport național, mă încăpățânez să știu că sunt unică tocmai pentru că am trăit infernul pe repet și nu m-am lăsat mozolită și înghițită de el. Acum că e bine, știe doar Dumnezeu, că nu contează știu cu siguranță cei săraci cu duhul… așa că fiți bogați anul asta”, a transmis Oana Zăvoranu, în mediul online.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---