Showbiz

Oana Zăvoranu, atac dur la adresa fostului soț. De cât timp avea amantă: „A cheltuit 162 de mii de euro cu ea”

schedule 28 sept. 2023, 11:12

Oana Zăvoranu, atac dur la adresa fostului soț. De cât timp avea amantă: „A cheltuit 162 de mii de euro cu ea”
Sursa foto: Instagram Oana Zavoranu

Oana Zăvoranu nu s-a mai putut abține și a făcut noi declarații despre fostul ei soț și despre amanta acestuia. De cât timp o înșela Alex Ashraf, de fapt!

Oana Zăvoranu, atac dur la adresa fostului soț

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au divorțat recent, iar bruneta a fost cea care a confirmat zvonurile legate de separare. Aceasta, fericită fiind că este o femeie liberă, a făcut o postare pe contul ei de Instagram unde a povestit că nu duce lipsă de pretendenți și că este pregătită pentru toate lucrurile care urmează să i se întâmple. Fanii ei și-au arătat susținerea față de vedetă și i-au transmis gândurile lor bune în secțiunea de comentarii.

”In sfarsit sunt o femeie libera! Astept pretendentii care se uitau de pe margine si salivau….glumesc…😁 Sunt plina de iubire si incredere in tot ce vine bun spre mine !😁 Va pup si va iubesc mult ❤️”, a scris vedeta, pe Instagram

La doar câteva ore distanță, ea nu s-a mai putut abține și i-a adus câteva acuzații grave lui Alex Ashraf despre care a dezvăluit că avea o amantă de mai bine de un an și că i-a luat femeii respective casă și mașină din banii ei, cheltuielile ajungând la 162 de mii de euro. Asta nu este tot. Zăvo a mai zis că fostul ei partener i-ar fi plătit amantei sale și operațiile estetice din banii săi, dar cel mai tare regretă faptul că Alex Ashraf nu a fost în stare să aprecieze nimic din ceea ce a avut de la ea.



Este conștientă că multă lume știa de situația lor, mai ales că laun moment dat au început să dea de probleme și din punct de vedere financiar. Mai mult de atât, ea a precizat că nu ar di deranjat-o dacă amanta lui ar fi fost o femeie normală, cu o ocupație, doar că având în vedere că din banii ei a reușit să se opereze, să își ia mașină, casă, mobilă și alte lucruri, vedeta a răbufnit.

„Am dovezi. Sunt împreună de un an jumate, i-a luat casă și mașină din banii mei, i-a făcut și operații estetice, tot pe banii mei. Din păcate, nu a apreciat nimic din ce a avut de la mine. Când a văzut că începem să avem probleme, i-a cumpărat ei casă și mașină. Cât a fost sub aripa mea, eu l-am protejat. Știu că mulți oameni din presă știau de mult ce se întâmplă, dar nu au scris ca să mă protejeze pe mine. Și pentru asta vă mulțumesc.
El acum face totul pe banii soției, adică pe banii mei. Casă, mobilă, mașină, operații estetice. Serios. Am dovadă. A cheltuit 162 de mii de euro cu ea, din banii mei. Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi fost o femeie ok, o femeie normală, dar vă las pe voi să aflați și să scrieți cu ce se ocupă această domnișoară”, a declarat Oana Zăvoranu, pentru viva.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---