Showbiz

Oana Zăvoranu a mers cu Alex Ashraf în casa amantei. Cum a fost înșelată: „Ca să știți și voi ce am trăit eu”

schedule 28 sept. 2023, 10:12

Oana Zăvoranu a mers cu Alex Ashraf în casa amantei. Cum a fost înșelată: „Ca să știți și voi ce am trăit eu”
Sursa foto: Instagram Oana Zavoranu

Oana Zăvoranu a făcut câteva dezvăluiri tulburătoare, la scurt timp după ce ea și Alex Ashraf au divorțat. Vedeta a fost alături de fostul ei partener de viață în casa amantei. Ce a mai povestit!

Oana Zăvoranu a mers cu Alex Ashraf în casa amantei

Este oficial! Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au divorțat, după ani buni de căsnicie. În timp ce el a refuzat să ofere declarații pe marginea acestui subiect, bruneta nu s-a temut să o facă, ba chiar a făcut și o postare în acest sens pe rețelele sociale, unde mii de oameni o urmăresc zilnic. Vedeta le-a zis tuturor că este, în sfârșit, o femeie liberă care nu duce lipsă de pretendenți și care este pregătită pentru tot ceea ce urmează să i se întâmple.

Din câte a dat de înțeles chiar ea, lucrurile nu mai mergeau bine între ei de ceva vreme, iar el îi spunea de fiecare dată că se va întoarce acasă, ceea ce în mod clar nu s-a întâmplat, iar ea îl credea, având în vedere că au fost șapte ani împreună. Nu are niciun regret și crede că urmează să i se întâmple lucruri frumoase, pe care le așteaptă cu inima deschisă și cu zâmbetul pe buze ca întotdeauna.

„El mă mințea că nu-i nimic, că se întoarce acasă. Parșiv ca întotdeauna. Nu cred că el conștientizează”, a declarat Oana Zăvornau, pentru cancan.ro.

Deși acum este mult mai liniștită și împăcată cu gândul că nu a fost să fie și că totul s-a terminat, vedeta a trecut prin niște momente grele în ultimele luni, despre care a vorbit lumii întregi. Și-a dorit ca toți să știe ce a fost nevoită să suporte din cauza fostului partener și a amantei și a discutat inclusiv despre momentul în care a mers împreună cu Alex Ashraf în casa amantei acestuia, pentru că mai are lucruri acolo pe care nu a reușit să le recupereze. Are deja o listă cu tot ceea ce ar trebui să ia, listă pe care chiar bărbatul a făcut-o, dar motivul pentru care i-a făcut acea vizită neașteaptată a fost legat de faptul că persoana respectivă îl înșelase pe fostul ei soț, iar el aflase.

Nu i-a fost deloc greu să vorbească despre acest subiect sensibil, pentru că este o femeie deschisă care și-a pus mereu sufletul pe tavă în fața oamenilor și care a vorbit despre viața sa în public, încă de la începuturile carierei.

„Am o listă cu tot ceea ce este în casa aia luat din banii mei. Mi-a făcut lista chiar el, atunci când am mers împreună peste ea în casă. Aflase că îl înșelase cu peștele și voia să se întoarcă acasă. Așa că ne-am dus de mânuță peste ea în casă. Ca să știți și voi ce am trăit eu tot timpul ăsta”, a mai zis Oana Zăvoranu, pentru sursa citată.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---