Showbiz

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au împăcat. Primele declarații ale vedetei: „S-a întors acasă acum zece zile”

schedule 06 nov. 2023, 13:33

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au împăcat. Primele declarații ale vedetei: „S-a întors acasă acum zece zile”
Sursa foto: YouTube ProNews

Vestea momentului! Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au împăcat. Ce a declarat vedeta despre situația dintre ei, la zece zile distanță, după ce el s-a întors acasă!

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au împăcat

În urmă cu câteva săptămâni bune, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au confirmat separarea, iar actrița i-a adus acuzații dure bărbatului alături de care a trăit ani buni. Acesta a înșelat-o și se pare că i-ar fi cumpărat bunuri de valoare celei în brațele căreia s-a refugiat, după divorț sau cel puțin așa a afirmat ”Querida”, la momentul respectiv.

Recent, lucrurile între ei păreau că se rezolvă, iar vedeta deși a refuzat o vreme să dea prea multe detalii despre situația dintre ei, a făcut-o în cele din urmă. Oana Zăvoranu, pentru a nu mai primi întrebări din toate părțile, a spus lumii întregi faptul că ea și Alex Ashraf s-au împăcat și că le este bine.

Tot ea a povestit faptul că au trecut deja zece zile de când Alex Ashraf a decis că este cel mai bine să se întoarcă acasă și au decis împreună să ia lucrurile de la zero, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Din câte a mai zis actrița, au vorbit în jur de o lună despre împăcare, iar la insistențele lui, au vrut să mai dea o șansă relației, după ce au realizat că își doresc în egală măsură să fie din nou un cuplu.



În ceea ce o privește pe femeia cu care Alex Ashraf a înșelat-o pe femeia de lângă el, Oana Zăvoranu a ținut să precizeze faptul că este ”moartă și îngropată.

„Da, ne-am împăcat. Alex s-a întors acasă acum zece zile, suntem împreună. De o lună tot vorbeam să ne împăcăm…. A insistat și el și mă bucur că mi-am dat seama că își dorește la fel de mult ca și mine această împăcare… Am luat totul de la 0. Amanta e moartă și îngropată, nu mai există”, a declarat Oana Zăvoranu, pentru cancan.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---