Showbiz

Există sau nu șanse de împăcare între Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Declarațiile bărbatului: „A ales o cale destul de urâtă”

schedule 03 oct. 2023, 09:06

Există sau nu șanse de împăcare între Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Declarațiile bărbatului: „A ales o cale destul de urâtă”
Sursa foto: YouTube ProNews

Există sau nu șanse de împăcare între Oana Zăvoranu și Alex Ashraf? Este întrebarea care zace pe buzele multora, după ce aceștia au confirmat divorțul. Ce a declarat el!

Alex Asharf, despre divorțul de Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf aveau o căsnicie care dura de ani buni și nimeni nu ar fi crezut că vor ajunge să se separe vreodată, pentru că lucrurile dintre ei păreau că merg destul de bine. Cei doi foști partneri de viață și-au fost alături chiar și în cele mai grele momente din viața lor, dar se pare că problemele au început să apară încă de acum un an, dar au preferat să nu discute despre asta, ci au sperat că se va rezolva totul.

După ce toată lumea a aflat de separarea lor, vedeta a ieșit în față cu niște declarații dure despre fostul ei soț pe care l-a acuzat de infidelitate și despre care a mai zis și că i-a cumpărat amantei sale mașină și apartament în valoare de 162 de mii de euro din banii pe care îi aveau la comun. Deși în primă fază a preferat să tacă și să nu ofere detalii despre acest subiect sensibil, Alex Ashraf a simțit nevoia ca oamenii să audă și partea lui de poveste.

„Eu nu vreau să, ți-am zis, să împrăștii cu nămol, nu vreau să vorbesc urât de Oana, nu mă interesează să vorbesc urât de Oana, dacă ea vrea să vorbească urât de mine, treaba ei, nu mă interesează! Din momentul în care am ieșit și am anunțat divorțul nu m-a mai interesat Oana Zăvoranu !”, a declarat Alex Ashraf într-o emisiune TV, conform wowbiz.ro.

De asemenea, întrebat dacă există vreo șansă de împăcare între ei, el a zis clar că niciodată nu se va întâmpla lucrul acesta și chiar dacă ar mai primi întrebarea de zece ori, ar oferi același răspuns. Ar fi dorit ca Oana Zăvoranu să lase lucrurile așa și să accepte situația, nu să facă declarațiile respective care l-au pus într-o lumină proastă. De asemenea, el a zis că nu a mai fost interesat de vedetăm, din momentul în care a anunțat divorțul, iar lucrurile nu se vor schimba.

„Niciodată (n.r. dacă s-a gândit la împăcarea cu Oana Zăvoranu). Întreabă-mă de zece ori. Niciodată! Putea foarte bine să lase, să spună, da, am divorțat și atât, lucrurile să se discute în instanță și atât. Ca doi oameni normali și maturi cum am discutat înainte să plec! Dar se pare că a ales o cale destul de urâtă. Nu (n.r. nu va exista un partaj). Am zis, o să discutăm în instanță! Dacă am ceva să spun, legat de ceva, o să discutăm în instanță”, a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---