Showbiz

Oana Zăvoranu, declarații neașteptate la scurt timp după divorț. Ce mesaje i-au transmis fanii: „Nu mai căutați scandal”

schedule 02 oct. 2023, 07:41

Oana Zăvoranu, declarații neașteptate la scurt timp după divorț. Ce mesaje i-au transmis fanii: „Nu mai căutați scandal”
Sursa foto: Instagram Oana Zavoranu

Au trecut doar câteva zile de când Oana Zăvoranu a confirmat divorțul de Alex Ashraf, moment care a șocat o țară întreagă. Ce a declarat recent și ce mesaje i-au transmis cei care o susțin de ani buni!

Oana Zăvoranu, declarații neașteptate după divorț

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf erau împreună de mai bine de șapte ani, iar în tot acest timp relația lor a fost pusă de multe ori la încercare. Nimeni nu ar fi crezut că povestea lor se va termina în felul acesta, dar din câte a povestit chiar vedeta, probleme au început să apară acum aproximativ un an, din mai multe motive. Ea a sperat că fostul ei soț se va gândi mai bine și că se va întoarce acasă, așa cum îi promitea de fiecare dată, dar până la urmă a plecat și au decis să o ia pe drumuri diferite.

De asemenea, actrița a mărturisit că acesta a început să se îndepărteze ușor, ușor când banii au început să nu mai fie, iar cu cei pe care îi aveau la comun, Alex Ashraf i-ar fi cumpărat amantei sale apartament, mașină și mobilă, cheltuind astfel undeva la 162 de mii de euro. În timp ce el a refuzat să dea detalii în acest sens, Zăvo a vorbit pe larg despre situație, iar mesajele din partea urmăritorilor au început și ele să apară, nefiind deloc pe placul său.

Unii i-au zis că nu avea nevoie de el în viața și că oricum era nepotrivit pentru ea, iar faptul că este o femeie tânără este un avantaj, pentru că va găsi pe cineva cu care să își refacă viața.

”Tot ce nu îți trebuia s-a dus”/ ”Ești puternică și vei fi și de aici încolo”/ ”Nu ai pierdut nimic, iar dacă ai pierdut ceva, înseamnă că nu ți-a trebuit”/ ”E timpul să-ți găsești un bărbat adevărat”/ ”Ești încă tânără și poți să îți refaci viața”/ ”Până și oamenii puternici sunt sensibili”/ ”Destinul tău este altul mai bun”/ ”Multă putere, Oana”, sunt doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Nici reacția ei nu a fost tocmai una la care s-ar fi așteptat cei care o urmăresc. Oana Zăvoranu i-a rugat să nu mai caute scandal cu ea și a spus clar că, în general, nimeni și nimic nu o poate înlocui. Nimeni nu se aștepta la asemenea declarații din partea ei, mai ales că internauții au vrut doar să o ajute și nimic mai mult.

”Nu mai căutați scandal la mine că nu veți mai găsi...mutați-vă atenția către alte zări. Nimeni și nimic nu îmi poate lua locul..în general, așa. Dumnezeu mă iubește mult”, a transmis vedeta, la Story.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---