Showbiz

De ce l-a iertat Oana Zăvoranu pe Alex Ashraf, după ce a înșelat-o: „Pentru că am simțit că...”

schedule 05 dec. 2023, 11:46

De ce l-a iertat Oana Zăvoranu pe Alex Ashraf, după ce a înșelat-o: „Pentru că am simțit că...”
Sursa foto: Instagram Oana Zavoranu

Oana Zăvoranu l-a iertat pe Alex Ashraf, deși a înșelat-o. De ce a luat această decizie și a considerat că, în ciuda tuturor celor întâmplate, merita o a doua șansă.

De ce l-a iertat Oana Zăvoranu pe Alex Ashraf

Oana Zăvoranu a fost înșelată de către partenerul ei de viață, Alex Ashraf, pe care în cele din urmă a decis să îl ierte. Bărbatul nu doar că a călcat strâmb și a fost acuzat de către vedetă că i-ar fi furat o sumă mare din banii pe care îi aveau la comun, doar pentru a-i achiziționa amantei mai multe bunuri de valoare. La final, a realizat că suma era mai mare de 100 de mii de euro, dar cu toate acestea a trecut cu vederea situația, iar acum formează din nou un cuplu.

Multe femei au judecat-o aspru pentru faptul că i-a dat a doua șansă, dar au fost în același timp foarte curioase care este adevăratul motiv pentru care a făcut-o. Recent, ea a explicat că el este iubirea vieții sale, oricât ar fi greșit în trecut și nu a avut puterea de a-l lăsa să plece atât de ușor.



Unul dintre motivele pentru care a considerat că Alex Ashraf merită să fie împreună cu ea este legat de faptul că a simțit că și el își dorea enorm, dar și de faptul că asta era singura variantă pe care o vedea, luând în considerare trecutul lor și sentimentele pe care le au.

Pentru că este iubirea vieții mele și sufletul meu pereche. Pentru că am simțit că și el își dorește asta mult. Pentru că Dumnezeu ne-a unit și… pentru că nu mor vulturii când vor fluturii”, a zis ea, pe rețelele sociale.

Într-un interviu pe care Alex Ashraf l-a acordat în urmă cu câteva zile, a recunoscut că el a fost cel care a făcut primul pas spre împăcare, când și-a dat seama ce greșeală imensă făcuse.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---