Showbiz

Andreea Bălan, detalii din procesul cu George Burcea: „Măcar să facă bani, să dea pensia alimentară”

schedule 03 mai 2023, 12:39

Andreea Bălan, detalii din procesul cu George Burcea: „Măcar să facă bani, să dea pensia alimentară”
Foto: Xtra Night Show/Youtube.com

Andreea Bălan l-a dat în judecată pe George Burcea pentru calomnie, dorind ca fostul ei soț să înceteze să mai spună lucruri neadevărate despre ea.

Durerea a făcut-o mai puternică pe Andreea Bălan, care a învățat anumite lecții prețioase despre ea și despre viață. Vedeta a vorbit în podcastul lui Jorge despre relație pe care o are cu George Burcea, dar și despre procesul de calomnie pe care l-a intentat.

Artista a mărturisit că tatăl fetițelor sale a vorbit multe lucruri neadevărate despre ea, iar Burcea s-a oprit doar în momentul în care ea l-a dat în judecată.

„Cu tatăl copiilor nu există comunicare, dar la nivel energetic, făcând meditațiile de iertare, eu am eliberat. L-am putut ierta pe George. A fost greu între noi. Sunt multe chestii care nu se știu. A spus tot felul de prostii. Avem și un proces de calomnie pe rol. Doar făcând acest proces, el s-a oprit din declarații. Dacă nu făceam proces, el nu se oprea. Dacă se oprește, opresc și procesul.", a spus artista în podcastul lui Jorge.

Andreea a mai mărturisit că și-a iertat fostul partener cu toate că a durut-o enorm momentele în care acesta nu a fost lângă ea, mai ales după stopul cardio-respirator suferit la nașterea Clarei. Artista a mai menționat că actorul s-a mutat în America și că își vizitează foarte rar fetițele, lucru care s-a văzut deja în online.

"E plecat, s-a mutat în America. Își vede fetițele rar, dar eu, în sinea mea, l-am iertat. Au fost niște chestii grele între noi. Am avut acel stop-cardiac și în anumite clipe n-a fost lângă mine.
Am avut o durere că n-a fost alături de mine. L-am iertat și i-am iertat pe toți din viața mea. Dacă nu ierți, Universul nu-ți dă ceea ce-ți dorești”, a dezvăluit Andreea Bălan, potrivit Fanatik.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9751 RON
0.00050
USD
USD: 4.5879 RON
-0.01070
GBP
GBP: 5.8059 RON
-0.00650
HUF
HUF: 1.2827 RON
0.00690
BGN
BGN: 2.5437 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.046 RON
0.02730
Convertor valutar

Rezultat: ---