Showbiz

George Burcea și Viviana Sposub, vacanță cu peripeții. Actorul a fost jefuit în Costa Rica

schedule 24 mai 2023, 10:28

George Burcea și Viviana Sposub, vacanță cu peripeții. Actorul a fost jefuit în Costa Rica
Sursa foto: Instagram Viviana Sposub

George Burcea și Viviana Sposub au avut parte, recent, de o vacanță cu peripeții. Cei doi îndrăgostiți au plecat timp de câteva zile în Costa Rica, fără să bănuiască ce îi așteaptă acolo. Actorul a fost cel care le-a vorbit fanilor despre ceea ce a trăit. Iată ce a postat!

George Burcea, jefuit în Costa Rica

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut în timpul filmărilor emisiunii „Ferma”, iar de atunci sunt nedespărțiți și au realizat multe lucruri împreună. La vremea respectivă, șatena nu avea o părere prea bună despre actualul ei partener de viață, din cauza tuturor lucrurilor pe care le citise și le văzuse despre el, în urma divorțului de Andreea Bălan. Odată cu trecerea timpului, l-a cunoscut și și-a dat seama ce fel de om este, s-a îndrăgostit de el și au ajuns să formeze un cuplu și să se susțină atât la bine, cât și la greu.

Nu mai este un secret nici faptul că George Burcea este un actor talentat, iar lucrurile pe care le face nu sunt deloc unele ușoare, astfel că pentru el este foarte important că frumoasa lui iubită îi este alături. După ce a primit unul dintre cele mai importante roluri din viața sa și anume pe cel al lui Lurch, majordomul familiei Addams, din serialul  „Wednesday”, el și Vivians Sposub au decis să se mute în Los Angeles, de unde postează mereu imagini și își țin fanii la curent cu tot ceea ce fac.

Ei bine, de curând, cei doi îndrăgostiți au decis să își ia o vacanță de câteva zile, așa că au mers în Costa Rica. Din păcate pentru ea, lucrurile nu au mers atât de bine pe cât s-ar fi așteptat, deoarece fostul partener de viață al Andreei Bălan a fost jefuit și a rămas fără telefon, în jur de două săptămâni, dar și fără alte obiecte pe care nu le-a menționat în postarea sa de pe Instagram. George Burcea nu a dat mai multe detalii, ci doar a specificat faptul că poza pe care a postat-o este printre puținele pe care a reușit să le recupereze, după de a fost jefuit. Cel mai important este că niciunul dintre ei nu a fost rănit, ambii bucurându-se în continuare de vacanță.

„I’m back după 2 săptămâni fără telefon! Poza asta din Costa Rica e printre singurele pe care am reușit să le recuperez după ce un ’bun samaritean’ ne-a furat telefoanele și nu numai… Pura Vida!”, a transmis George Burcea, în mediul online.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---