Showbiz

Are sau nu Viviana Sposub un nou partener. Fosta iubită a lui George Burcea a zis-o clar: „E strigător la cer”

schedule 13 sept. 2023, 07:40

Are sau nu Viviana Sposub un nou partener. Fosta iubită a lui George Burcea a zis-o clar: „E strigător la cer”
Sursa foto: Instagram Viviana Sposub

La scurt timp după separarea de George Burcea, despre Viviana Sposub s-a spus că ar avea un nou partener de viață. Care este, de fapt, realitatea!

Viviana Sposub, despre presupusul ei iubit

Viviana Sposub și George Burcea au format un cuplu despre care multă lume avea o părere bună. Fanii lor au crezut că sunt suflete pereche și nimeni nu ar fi zis că vor ajunge să o ia pe drumuri diferite, dar după întoarcerea lor din America, veste separării i-a șocat. Cei doi nu au oferit prea multe detalii despre motivele despărțirii, dar cert este că nu și-au mai văzut viitorul împreună, așa că au considerat că ar fi mult mai bine ca fiecare să meargă pe drumul lui.

De asemenea, au început să apară tot felul de informații pe internet legate de presupusa relație pe care o are la momentul actual fosta parteneră de viață a actorului. Având mai multe apariții în mediul online alături de medicul Tuncay Ozturk, oamenilor le-a fost simplu să creadă că sunt împreună, motiv pentru care vedeta a decis că a venit vremea să lămurească pe toată lumea în acest sens.

Viviana Sposub, șocată de toate informațiile false de pe internet, a luat atitudine și a publicat un mesaj clar direct pe contul ei de Instagram fiind, în același timp, dezamăgită de faptul că în fiecare zi apare câte o poveste falasă despre viața sa profesională sau amoroasă. Cel mai bun sfat pe care l-a putut da celor care o urmăresc și o apreciază a fost acela de a nu mai crede tot ceea ce văd pe internet, dacă lucrurile respective nu sunt declarate de ea. În ceea ce privește presupusa ei relație, fosta prezentatoare a zis clar că nu există și că merge la clinica domnului doctor Tuncay Ozturk pentru recuperare, iar materiale postate au avut doar rolul de a-i ajuta pe cei care trec printr-o situație similară și nimic mai mult.

Așadar, fosta parteneră de viață a lui George Burcea nu este într-o nouă relație și i se pare ireal că oamenii trag concluzii de genul acesta, doar pentru că are și prieteni bărbați alături de care apare pe social media.

„Nici nu pot să-mi închipui cum niște oameni pot inventa în fiecare zi câte o nouă poveste falsă despre viața mea personală sau profesională. De câteva luni mă confrunt cu dureri la genunchi și merg la clinica domnului Tuncay Ozturk pentru recuperare. Foarte mulți urmăritori mi-au scris că au aceeași problemă ca mine și că sunt interesați de recuperarea mea, așa că am postat diferite materiale filmate în timpul procedurilor pe care le fac la clinică.
Nu m-am gândit nicio secundă că cineva ar putea transforma această situație într-un titlu de tabloid. E strigător la cer ca orice bărbat cu care interacționez, fie Tuncay Ozturk, Saint Levant, colegi de muncă, antrenori de fitness, prieteni, colaboratori etc., să fie catalogat ca noul meu iubit. Să crezi că o femeie nu poate avea cu un bărbat nicio altfel de relație decât una amoroasă este pur misoginism. Atâta timp cât o informație nu vine de la mine, 100% este falsă!”, le-a zis Viviana Sposub fanilor din mediul online.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---