Showbiz

Cum a răspuns Andreea de la "Bravo, ai stil!" acuzațiilor aduse de colegele sale. Are sau nu concurenta stilist: „Doar pentru că erau ținutele bune”

schedule 12 mai 2023, 09:16

Andreea de la  "Bravo, ai stil!" a oferit un interviu despre concurs, în care a dat detalii din spatele camerelor de filmat despre colegele sale, dar unde a vorbit și despre acuzațiile care i-au fost aduse legate de faptul că ar avea stilist. Ce a avut de zis în apărarea sa.

Andreea de la  "Bravo, ai stil!", răspuns pentru colegele sale

Andreea este una dintre cele mai puternice concurente de la "Bravo, ai stil!" sezonul acesta și a reprezentat o amenințare pentru colegele sale, încă din primele ediții ale emisiunii de pe Kanal D2. Aceasta a adus în fața juraților, aproape de fiecare dată, ținute interesante și bine conturate care au obținut note mari, dar și multe steluțe, deși ca orice om a avut și momente în care a dat greș. Colegele sale de la "Bravo, ai stil!" alături de jurați au acuzat-o de mai multe ori că ar avea stilist, ceea ce a negat de fiecare dată. În spatele camerelor de filmat, a dezvăluit că nu aveau un motiv întemeiat pentru care să facă asemenea afirmații, dar este conștientă că a avut ținute bune și, cel mai probabil, acestea au venit la pachet și cu toate comentariile răutăcioase.

"Am fost acuzată de fete, dar nu știu cu ce motiv neapărat, doar pentru că erau ținutele bune. Eu așa înțeles, alt motiv nu au avut, însă nu, nu am niciun stilist. Tot ceea ce fac eu, fac din propriile mele ideei și din propriile mele gânduri. Inclusiv toată alergătura după haine o fac singură pentru că asta îmi place mie", a zis Andreea, la "Bravo, ai stil! Backstage".

Una dintre concurentele emisiunii de la Kanal D2 care a apelat la ajutorul unui stilist și care a avut de suferit din acest motiv a fost Sorina, cea care a intrat în competiție susținând că își făcea singură ținutele și care a precizat că același lucru se va întâmpla și pe parcurs, ceea ce nu s-a întâmplat. După câteva ediții, lupta ei în concurs a ajuns la final, iar Andreea a avut și ea ceva de comentat legat de ceea ce a făcut Sorina. Ea este de părere că ar fi trebuit să se gândească dinainte la consecințele faptelor sale.

"Eu nu sunt de acord îți dai seama, nu aș fi apelat niciodată în sensul acesta, trebuie să te gândești puțin și în avans atunci când faci niște lucruri, pentru că s-ar putea să se întoarcă împotriva ta. Cred că Sorina a apelat la Ruxi, dar nu știu dacă a apelat cu gândul de a-i face niște styling-uri. Eu cred că Ruxi știind foarte multe din această zonă, le-a făcut ea pur și simplu. Asta este părerea mea. Eu cred că Ruxi nu i-a dat așa niște haine la nimereală, ci fără să vrea sau poate a vrut, i-a dat niște outfituri. Eu cred că așa au fost lucrurile. Acum, doar ele știu exact ce s-a întâmplat cu adevărat", a ", a mai zis Andreea.

De asemenea, tânăra concurentă a vorbit și despre discuțiile aprinse pe care le-a avut cu rivala ei din concurs, Carina. Dacă la început acestea erau ceva mai intense, între timp lucrurile și-au mai revenit. Andreea nu a fost deranjată de replicile ei răutăcioase, dar știe că nu a reacționat.

"Schimb de replici există, dar poate nu la fel de palpitant sau acid ca la început. Acum este mai bine(...) Nu pot spune neapărat că m-a deranjat pentru că eu mă cunosc, știu cine sunt și nu m-au atins lucrurile acestea. Tocmai de asta nici nu prea am reacționat că știam că la un moment dat toate lucrurile vor ieși la iveală. Atunci era prea devreme ca să ne dăm cu părerea una despre alta, mai ales în felul acela", a adăugat Andreea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6687 RON
-0.00620
GBP
GBP: 5.8125 RON
0.00330
HUF
HUF: 1.261 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1404 RON
-0.01130
Convertor valutar

Rezultat: ---