Showbiz

De ce s-ar fi despărțit Viviana Sposub și George Burcea: „De aici s-a produs ruptura”

schedule 18 iul. 2023, 09:50

De ce s-ar fi despărțit Viviana Sposub și George Burcea: „De aici s-a produs ruptura”
Sursa foto: YouTube WOWnews

Este oficial! Viviana Sposub și George Burcea nu mai formează un cuplu. După ce s-au întors din America au decis ca fiecare să meargă pe drumul lui, iar o sursă din apropierea celor doi a vorbit despre motivul principal care a dus la separarea lor, în ciuda faptului că aveau o relație frumoasă.

Motivul despărțirii Vivianei Sposub de George Burcea

Despărțire total neașteptată în lumea mondenă, Viviana Sposub și George Burcea au decis că ar trebui să ia pe drumuri diferite, la scurt timp după ce s-au întors din America. Surse din apropierea celor doi foști iubiți, au făcut o serie de declarații despre motivul separării lor, după trei ani în care au trecut împreună prin atât de multe situații. Fanii lor au fost în stare de șoc, la aflarea veștii, mai ales că lucrurile păreau a merge din ce în ce mai bine între ei.

O sursă din apropierea celor doi a început prin a spune că foștii iubiți au luat o pauză, în urmă cu câteva săptămâni, pentru că între ei lucrurile nu mai mergeau de ceva vreme. Au considerat că ar fi indicat să stea o vreme departe unul de celălalt, el plecând cu fiicele sale la Ferma Dacilor, iar mai apoi la Botoșani, iar vedeta rămânând cu mama ei în București, în ideea de a avea mai mult timp pentru ea.

 „Vivi și George au luat o pauză în urmă cu câteva săptămâni. Între ei, lucrurile nu mai mergeau ca înainte. După ce s-au întors din America, au decis că e mai bine să stea separați o perioadă. El a plecat singur cu fetele sale mai întâi la Ferma Dacilor, apoi la rudele sale, în Botoșani, și după prin Moldova. Viviana a rămas în București, cu mama sa, decisă să-și acorde timp doar pentru ea”, a decalrat o sursă din apropierea celor doi pentru cancan.ro.

Altcineva a făcut alte declarații legate de motivele separării celor doi și a zis clar că Viviana Sposub își dorea să își facă o carieră în New York și a luptat din greu pentru ca acest lucru să se întâmple, doar că acolo lucrurile nu sunt chiar atât de simple precum în România, iar de acest lucru și-a dat seama și ea când a încercat să își găsească un loc în showbiz. Deși nu reușea nimic, a mers la mai mult agenții și castinguri, doar că în zadar. Timpul s-a scurs, iar contractul lui George Burcea expirase, motiv pentru care au fost nevoiți să se întoarcă în România, pentru că nu puteau trăi pe banii lor acolo, ceea ce nu i-a convenit deloc ei, care a simțit că nu are suficient timp pentru a-și îndeplini visul.

 “Viviana s-a îndrăgostit de New York, a plecat plină de speranțe din țară. Voia să lucreze acolo în showbizz, să-și croiască un viitor, să ajungă cineva. A fost visul ei. Numai că nu a fost atât de ușor ca în România. A bătut la ușile multor agenții, a mers la castinguri, a făcut tot ceea ce i-a stat în putință. Ea e frumoasă și carismatică, muncitoare, cuminte, dar acolo nu e atât de simplu.
Mai apoi, contractul lui George s-a terminat și au fost nevoiți să se întoarcă în România, nu aveau cum să-și permită să mai rămână pe banii lor acolo. Vivianei nu i-a convenit, a simțit că nu a avut suficient timp pentru a-și îndeplini visul. A fost convinsă că dacă ar mai avea timp, ar reuși. George, pe de altă parte, își dorea să se întoarcă în România la fetele lui. De aici s-a produs ruptura”, a mai zis cineva, pentru sursa citată anterior.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---