Showbiz

Dorian Popa, sfat important pentru unul dintre fanii lui. Vloggerul s-a despărțit de Babs și a fost prins drogat la volan

schedule 06 nov. 2023, 09:56

Dorian Popa, sfat important pentru unul dintre fanii lui. Vloggerul s-a despărțit de Babs și a fost prins drogat la volan
Sursa foto: YouTube Cancan

Dorian Popa i-a oferit un sfat important unuia dintre fanii lui, direct pe contul lui de TikTok. Iată ce i-a transmis persoanei respective, la scurt timp după ce s-a despărțit de Babs și după ce a fost prins drogat la volan!

Dorian Popa și Babs s-au despărțit

Anul 2023 nu a fost deloc unul bun pentru Dorian Popa. Acesta a intrat într-un scandal din cauza faptului că a promovat jocurile de noroc, iar la scurt timp după a avut probleme și din cauza faptului că a investit în parcul fotovoltaic împreună cu Călin Donca. Deși a venit cu explicații în acest sens, pe canalul lui de YouTube, lucrul acesta nu l-a ajutat în niciu fel, iar de atunci, probleme au început să se țină scai de el.

Mai apoi, Dorian Popa a fost prins drogat la volan în comuna Domnești, în timp ce conducea în halat și în lenjerie intimă. Acesta le-a spus oamenilor legii că doar a inhalat fum, în timp ce se afla la o petrecere, iar rezultatul analizelor de sânge l-a cotrazis. Și-a continuat viața și nu a declarat nimic despre acest subiect.

La doar câteva zile după aceea, Babs a postat un Story în care a confirmat separarea de vlogger de care s-ar fi despărțit în urmă cu aproximativ o lună. Fanii au rămas mască, mai ales că aceștia au avut o relație care dura de 11 ani și care părea una solidă și care nu părea să se termine. Mai mult de atât, oamenii au ajuns la concluzia că separarea de fosta sa parteneră este și motivul pentru care a ajuns să facă unele greșeli.

“Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!”, a transmis Babs, la Story.

Deși nu este cea mai bună perioadă a vieții sale, Dorian Popa i-a dat un sfat prețios unuia dintre urmăritorii lui, când se aștepta mai puțin.

 “Nu te lăsa biruit de rău, biruiește răul prin bine!”, i-a zis vloggerul fanului cu pricina.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---