Showbiz

Dorian Popa a fost prins drogat la volanul unui Lamborghini. Artistul a spus că doar a inhalat

schedule 28 oct. 2023, 13:26

Dorian Popa a fost prins drogat la volanul unui Lamborghini. Artistul a spus că doar a inhalat
Foto: Captura video Dorian Popa/YT

Cântărețul Dorian Popa a fost prins drogat, la volanul unui Lamborghini, de polițiștii în Ilfov. Artistul a fost transportat la spital pentru preluarea probelor biologice.

Dorian Popa, prins drogat la volan

Ieri seara, la ora 21:15 , polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

Dat fiind că aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, șoferul a fost condus la o unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform legii.

Foto: Observator

Conform unor surse citate de Observator, acesta era îmbrăcat doar în halat. Influencerul ar fi declarat oamenilor legii că se întorcea de la o petrecere și nu consumase nicio substanță, ci doar inhalase. News.ro scrie că el mergea către un magazin pentru a cumpăra ceva şi se afla în apropierea locuinţei sale.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9709 RON
-0.00170
USD
USD: 4.567 RON
-0.02020
GBP
GBP: 5.897 RON
0.00890
HUF
HUF: 1.2719 RON
0.00200
BGN
BGN: 2.5416 RON
-0.00090
CHF
CHF: 5.1374 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---