Showbiz

Dorian Popa, gest impresionant pe străzile din București. Vloggerul a izbucnit în lacrimi: „O să ajungeți la sapă de lemn”

schedule 17 oct. 2023, 13:29

Dorian Popa, gest impresionant pe străzile din București. Vloggerul a izbucnit în lacrimi: „O să ajungeți la sapă de lemn”
Sursa foto: YouTube Dorian Popa

Dorian Popa a făcut un gest impresionant pe străzile din București, iar momentul în care vloggerul a izbucnit în lacrimi a devenit viral pe internet.

Dorian Popa, gest impresionant pe străzile din București

Dorian Popa împreună cu Nicolae Constantin au făcut un gest de zile mari pentru mai multe persoane nevoiașe, iar acțiunea lor a fost aplaudată de mii de oameni, care au văzut filmările pe rețelele sociale. Vloggerul a fost impresionat până lacrimi de poveștile oamenilor pe care i-a întâlnit și pe care i-a ajutat.

Artistul i-a îndemnat de mai multe ori pe urmăritorii lui să muncească pentru visurile lor, să creadă în Dumnezeu și să facă tot ceea ce le stă în putință pentru a-i ajuta pe cei din jur. Și de această dată, speră ca oamenii să îl urmeze și să le ofere o mână de ajutor celor care nu au avut un noroc la fel de mare precum al lor. Proiectul care este încă în desfășurare și se numește „5 minute din viața ta”, iar Dorian Popa a fost încântat că avut ocazia să se implice și el, pentru că a fost o adevărată lecție de viață pentru el.

Dorian Popa le-a oferit cadouri oamenilor, vorbe bune, dar și bani, după care i-a rugat pe fanii lui să fie recunoscători pentru ceea ce au, pentru că nu toată lumea se bucură de aceleași lucruri ca și el. Poveștile lor l-au impresionat foarte tare pe îndrăgitul artist și nu s-a mai gândit la nimic decât la următorul moment în care le vedea zâmbetul de pe buze, când primeau cadourile respective.

Vloggerul i-a avertizat pe cei care au luat în glumă religia sau care o fac în continuare că vor ajunge la sapă de lemn, pentru că după părerea sa, nimic nu se poate duce la final fără Dumnezeu.

„De dimineață când m-am trezit, zic <<Băi, eu azi merg cu Coco și e Sfânta Parascheva>>. Nici că se putea mai bine, adică înțelegi ce vreau să zic: <<Fericire de cei blânzi, căci ei vor moșteni Pământul>>. Coincidența e felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim.
Impecabil proiectul, are o energie senzațională. Oameni buni, încă o dată vă spun, fiți mai buni, asta e tot ce contează. Sunt atât de fericit, încât nu mă pot gândi decât la cum dau următoarea pungă. Gestul ăla frumos.(...)
Nu luați religia în derâdere că o să ajungeți la sapă de lemn și nu o să știți de ce. Tu îl iei pe Dumnezeu în râs, păi nu te ia și Dumnezeu pe tine în râs? Cu cât aveți mai mult, cu atât încercați să împărțiți mai mult, pentru că de unde dai, de acolo vine. Nu te lăsa biruit de rău, biruiește răul prin bine.”, a declarat Dorian Popa, conform wowbiz.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---