Showbiz

Dorian Popa, adevărul despre plecarea tatălui său de acasă: „Fără el am rămas de la 13 sau 14 ani”

schedule 05 iul. 2023, 11:46

Dorian Popa, adevărul despre plecarea tatălui său de acasă: „Fără el am rămas de la 13 sau 14 ani”
Sursa foto: YouTube Constantinescu Sorin

Dorian Popa a spus întregul adevăr despre plecarea tatălui său de acasă, pe vremea când era doar un copil. Din câte își amintește artistul, avea în jur de 13 ani, când el a decis să îi lase singuri. Iată ce a mai povestit!

Dorian Popa, despre plecarea tatălui său de acasă

Dorian Popa a acceptat invitația lui Constantinescu Sorin de a purta o discuție de aproximativ două ore în cadrul podcast-ului său. Acesta și-a deschis inima și a vorbit despre multe lucruri importante pentru el, despre afacerile sale, despre credința pe care o are în Dumnezeu, dar și despre faptul că tatăl lui a decis să plece de acasă, pe când el avea 13 sau 14 ani. Începusese să se multe ușor, ușor, pentru că din punctul său de vedere începuse o altă relație.

A fost pentru prima dată când Dorian Popa a deschis acest subiect sensibil, în cadrul unui podcast, dar fiind foarte apropiat de gazdă, a simțit să fie sincer. Deși mama lui nu i-a dat de înțeles faptul că tatăl lui avea deja o nouă viață lângă o altă femeie, odată cu trecerea anilor, și-a dat singur seama de situației. Inițial, nu a înțeles ce motiv ar fi avut să plece, crezând că afacerile de care se ocupa erau de vină.

„Obiectiv vorbind, fără el am rămas de la 13 sau 14 ani, când începuse să se mute de acasă. Uite, o să fiu cel mai deschis cu tine, pentru că așa simt. Nu am mai povestit niciodată la un podcast așa ceva. La un moment dat, probabil că începuse o altă relație. Mama nu mi-a dat de înțeles de la început, dar, ușor, odată cu trecerea anilor, încerca să ne pregătească. Noi nu prea înțelegeam de ce plecase. Tot credeam gogoașa cu afacerile, că se depărtează de casă pentru bani. Asta nu era o problemă pentru noi, ci că, și nu-mi dau seama dacă era din cauza relației în paralel, începuse să fie împotriva familiei noastre. Ce ne-a făcut pe noi să ne simțim bine este că, până să devin și eu major, n-au fost probleme foarte mari în sensul că, dacă ar fi fost, alegeam să le rezolvăm în judecată”,  a declarat Dorian Popa, în podcast-ul moderat de Constantinescu Sorin.



Dorian Popa a mai spus și că un lucru care l-a șocat foarte tare a fost faptul că bărbatul făcea tot ceea ce îi stătea în putință pentru a-i pune împotriva mamei lor. Acum, după ani buni, crede că nu încerca decât să îi facă rău celei care i-a fost parteneră de viață. Deși situația nu a fost deloc una bună, își respectă tatăl, pentru că a muncit din greu și pentru că din acest punt de vedere nu au existat niciodată probleme. Cel mai probabil, dragostea pentru muncă a moștenit-o de la părintele său.

„Ce m-a șocat tare, și n-am mai povestit public acest detaliu era că el încerca să ne învrăjbească împotriva mamei mele. Cred că pur și simplu voia să-i facă ei rău. El a fost genul de tată care era mai mult la muncă, jos pălăria până la urmă. N-am avut griji materiale cât a fost el pe lângă noi, doar că, acele griji materiale erau acoperite de mama lui”, a mai povestit Dorian Popa.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---