Showbiz

Mara Bănică l-a desființat pe Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan: „Sute de mii de copii îl urmăresc”

schedule 30 oct. 2023, 09:49

Mara Bănică l-a desființat pe Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan: „Sute de mii de copii îl urmăresc”
Sursa foto: Instagram Mara Banica

Mara Bănică l-a desființat pe Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan. Acesteia i se pare ireal că un om care este urmărit de atât de mulți copii nu ia în calcul anumite aspecte din viața sa. Ce a declarat despre îndrăgitul vlogger, direct pe contul său de Instagram!

Mara Bănică l-a desființat pe Dorian Popa

La finalul săptămânii trecute, Dorian Popa a fost oprit de către polițiști în comuna Domnești, în jurul orei 21:15, moment în care a fost supus unui test cu aparatul Drugtest, care a ieșit pozitiv. Acesta a fost dus imediat la spital, pentru recoltarea unor probe biologice, iar el a explicat faptul că se afla la o petrecere, unde ar fi inhalat fum și nu ar fi consumat el substanțe interzise, iar lucrul acesta nu l-a ajutat deloc, deoarece acestuia i-a fost reținut permisul de conducere și suspendarea dreptului de a mai conduce.

Pe rețelele sociale, un val de hate a venit asupra sa, mai ales că totul s-a întâmplat la scurt timp după scandalul pariurilor sportive, în care a fost dur criticat de mii de oameni care până nu de mult îl umăreau și îl apreciau pentru eforturile depuse. Nu doar internauții au avut ceva de comentat despre momentul în care vloggerul a fost prins drogat la volan, ci și mai multe persoane publice, printre care s-a aflat și Mara Bănică.

Jurnalista a postat o imagine cu Dorian Popa, direct pe contul ei de Instagram, prin intermediul căreia le-a atras destul de repede atenția urmăritorilor ei. Vedeta a zis, încă de la bun început, faptul că nu se aștepta să îl vadă pe artist într-o asemenea ipostază, dar în schimb se aștepta să conducă în chiloți.



Problema reală, din punctul ei de vedere, este faptul că vloggerul are sute de mii de urmăritorii copii, pe rețelele sociale, care îl iau drept exemplu și care își doresc să ajungă ca el. Mara Bănică, mamă fiind, își pune copiii pe primul loc și nu i se pare normal ca niște persoane precum Dorian Popa să le fie modele în viață.

„Ei, uite, la Dorian Popa chiar nu m-aș fi așteptat să se drogheze. Să conducă în chiloți, da! Nu mă surprinde deloc. Sute de mii de copii îl urmăresc pe canalele de socializare. ASTA e o problemă. Mare. Drogații NU trebuie să fie modele pentru copiii noștri”, a transmis Mara Bănică, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---