Showbiz

Dorian Popa, pozitiv la canabis. Ce spun specialiștii despre posibilitatea ca incluencerul să fie victima fumatului pasiv de marijuana

schedule 29 oct. 2023, 10:30

Dorian Popa, pozitiv la canabis. Ce spun specialiștii despre posibilitatea ca incluencerul să fie victima fumatului pasiv de marijuana
Foto: Captura video Ilinca Vandici/YT

Cântărețul Dorian Popa a fost testat pozitiv la canabis, seara trecută. El se afla la volanul unui automobil de lux. Fiind îmbrăcat doar în lenjerie intimă și halat, artistul le-a spus polițiștilor că vine de la o petrecere unde nu a fumat, ci doar a inhalat fum de la alții. Toxocologii nu exclud varianta și spun că poate fi dovedită după efectuarea testelor de sânge. 

Ce spun specialiștii despre posibilitatea ca Dorian Popa să fie victima fumatului pasiv de marijuana

Agenţii de la Rutieră din Ilfov au făcut razii de amploare seara trecută. Dorian Popa a fost oprit de oamenii legii pe strada Fortului, din Domnești, aproape de cartierul rezidențial în care locuiește. Era la volanul unui Lamborghini, îmbrăcat doar în lenjerie intimă și halat. 

Drugtestul a ieşit pozitiv la consum de canabis. Potrivit surselor Observator, influencerul le-a povestit poliţiştilor că este victima fumatului pasiv de marijuana. Venea de la o petrecere şi ar fi inhalat fumul altora. Varianta nu este exclusă de specialişti. 

„Ar trebui să se facă o analiză cantitativă şi atunci în funcţie de valorile acelea se poate face diferenţierea între consumul activ şi consumul pasiv”, a explicat Marius Chipurici, toxicolog, pentru sursa citată.

Artistul a fost dus la o unitate medicală din București pentru a i se lua proge de sânge și urină. Pentru moment, rămâne fără dreptul de a conduce. 

„Vorbim de poliţişti care îşi fac datoria dintotdeauna, aşa cum se cuvine, fără a mai ţine cont de statutul social sau statutul profesional al persoanelor cu care interacţionează”, a transmis Dan Saltelechi, sindicatul Europol.

Dorian Popa a fost fața unei campanii anti-drog

În anul 2019, Dorian Popa a participat la campanii anti-drog. De curând, interpretul a povestit într-un podcast că s-a ferit de vicii. 

„Mi-a dat Dumnezeu un diamant şi m-a ajutat şi să-l şlefuiesc şi eu să-l arunc în noroi ca prostul singur? N-ar fi păcat? În primul rând m-aş jigni pe mine, în al doilea rând l-aş jigni pe Dumnezeu, aş jigni-o pe maică-mea”, spunea Dorian Popa.

Artistul are peste două milioane de urmăritori pe canalul de YouTube și a avut un succes uriaș cu câinele său, Cheluțu, iar un videoclip în care a făcut celebră expresia „Hâț, Johnule” a strâns până acum peste 75 de milioane de vizualizări. 

Lista vedetelor prinse că au condus sub influenţa drogurilor devine tot mai lungă. Chef Foa a fost testat pozitiv la cocaină şi canabis la începutul săptămânii. Pozitiv la cocaină a ieşit şi rapperul Guess Who, luna trecută.

Iar în primăvară, Ana Morodan a fost scoasă de poliţişti din maşină, după a condus haotic prin Bucureşti, fără carnet, şi a refuzat testarea. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---