Showbiz

Chef Foa a fost prins drogat la volan. Ce a transmis Brigada Rutieră: „Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L.”

schedule 24 oct. 2023, 09:33

Chef Foa a fost prins drogat la volan. Ce a transmis Brigada Rutieră: „Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L.”
Sursa foto: YouTube DA BRAVO! by Mihai Bobonete

Chef Foa, pe numele lui real Florin Scripcă, a fost prins drogat la volan, în Capitală. Ce a transmis Brigada Rutieră, imediat după!

Chef Foa a fost prins drogat la volan

Florin Scripcă, știut de toată lumea drept chef Foa, a devenit cunoscut odată cu implicarea sa în cadrul emisiunii MasterChef, unde a avut rolul de jurat. Extrem de talentat în ceea ce face, acesta s-a bucurat de un val de apreciere imens și a încercat să se mențină încă de pe atunci pe aceeași linie.

Recent, bărbatul în vârstă de doar 41 de ani a fost oprit în trafic de Brigada Rutieră, care a transmis la scurt timp după aceea un comunicat de presă. Se pare că acesta a fost supus unui test cu aparatul Drugtest, care a ieșit pozitiv, urmând ca mai apoi, mașina acestuia să fie verificată. Oamenii legii au găsit asupra sa și patru țigarete cu ”un miros înțepător”, după cum chiar aceștia au zis, care i-au fost confiscate.

„În jurul orei 17:00, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani. În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a două substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice”,  a transmis Brigada Rutieră, într-un comunicat de presă.

Polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1 l-au dus pe chef Foa la sediul I.N.M.L, pentru prelevarea de mostre bilologice, acesta putând fi pedepsit cu închisoarea, drept considecință a faptelor sale. Momentan, acestuia i s-a întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări în rem, cu privire la fapta sa, nu la persoană.

„În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări in rem (cu privire la faptă) pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal în concurs cu prevederile Legii 143/2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri”, au mai transmis oamenii legii.

Până în momentul de față, Florin Scripcă nu a dat nicio declarație despre fapta sa.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---