Showbiz

Florin Dumitrescu, mesaj neașteptat după ce a plecat de la Chefi la cuțite. Cum au reacționat fanii

schedule 15 oct. 2023, 12:04

Florin Dumitrescu, mesaj neașteptat după ce a plecat de la Chefi la cuțite. Cum au reacționat fanii
Sursa foto: YouTube Chefi la cutite

Florin Dumitrescu a transmis un mesaj cu subînțeles, la doar câteva ore după ce toată lumea a aflat că el, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu nu vor mai face parte din juriul emisiunii Chefi la cuțite. Iată ce a postat!

Florin Dumitrescu, mesaj neașteptat după ce a plecat de la Chefi la cuțite4

Schimbare de proporții la Chefi la cuțite. Cei trei jurați ai emisiunii de la Antena 1 au decis să nu mai facă parte din proiect, nu s-au prezentat la filmări, iar decizia lor a șocat o țară întreagă. Postul de televiziune a făcut tristul anunț atât prin intermediul unui comunicat de presă, cât și prin intermediul unor postări făcute pe rețelele sociale, exprimându-și regretul pentru situația la care s-a ajuns.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pus pe fondul oboselii decizia pe care au luat-o, deși între sezoane au avut o pauză de șase luni. De curând, chef Florin Dumitrescu a transmis un mesaj, în mediul online, care le-a dat mult de gândit celor care îl urmăresc și care a dus la multe comentarii venite din partea oamenilor. Acesta a zis că se simte ”ușor rebel”, iar mulți și-au dat seama din prima clipă că este vorba despre plecarea sa din cadrul emisiunii al cărui jurat a fost timp de 13 sezoane.

”E ceva la Picasso care ma atrage si simt cumva si o influenta in gatit, si anume, distrugerea mitului conventional. Este gresit sa nu ai fantezie, sa nu iti permiti sa visezi sau sa vezi lucrurile altfel. Picasso nu a influentat doar pictura, a schimbat si creierul si perceptia omului. Ma simt usor rebel, nu in stil Picasso, dar totusi rebel.”, a transmis Florin Dumitrescu, pe Instagram.



Cei mai mulți dintre fanii emisiuni regretă decizia luată de către cei trei jurați, dar în același timp o și respectă. Având în vedere că nu au fost date prea multe explicații, unii și-au dat repede cu părerea și au comentat că de vină ar fi, de fapt, banii, nu oboseala acumulată de-a lungul anilor. De asemenea, sunt multe persoane speră ca ei să se răzgândească și să îi revadă pe micile ecrane în următorul sezon.

”Dacă urmăriți acest profil și implicit pe @chefflorindumitrescu luați-l ca atare! Un bucătar profesionist dar mai ales un om și un tată de familie! Problemele cu antena1 și totodată Chefi la cuțite consider ca sunt probleme personale și nu cereți voi explicați! Așa ca priviți aceste imagini ca și un iubitor de artă și lăsați problemele persoanelor care se ocupă de ele!”, ”Inteleg din comentarii ca nu mai colaborati cu Antena 1.Felicitari! E timpul sa faceti ceea ce stiti mai bine și pe masura talentului care-l aveti: o revolutie in arta culinara.Nu e nevoie ca cineva sa fie francez ca sa gandeasca altfel in bucatarie.Mult succes,chef Florin Dumitrescu!”, ”Pe bune? Voi chiar intrebati de ce au plecat? Pt mine e clar…. Pentru bani, cu siguranta ii vom vedea la alt post…”, ”Sper sa va razganditi și în sezonul 14 sa reveniți”, sunt doar câteva din comentariile primite de Florin Dumitrescu.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---