Showbiz

Florin Salam a uitat că este filmat și a țipat la fiica sa. Ce l-a enervat pe manelist: „E copilul meu, nu vă băgați voi”

schedule 29 ian. 2024, 09:40

Florin Salam a uitat că este filmat și a țipat la fiica sa. Ce l-a enervat pe manelist: „E copilul meu, nu vă băgați voi”
Sursa foto: YouTube AmmA Music & Sound

Florin Salam a uitat că este filmat și a țipat la fiica sa, într-un live pe TikTok. Ce l-a enervat pe manelist și ce mesaj le-a transmis urmăritorilor imediat după!

Florin Salam, gafă într-un live pe TikTok

Florin Salam este o persoană foarte activă pe rețelele sociale, iar recent, cunoscutul manelist a făcut un live pe TikTok care i-a lăsat cu un gust amar pe fanii săi. Acesta a stat de vorbă cu fanii lui, în timp ce se afla într-o vacanță în Dubai alături de întreaga sa familie, iar la un moment dat, s-a enervat foarte tare din cauza uneia dintre fiicele sale și a început să țipe.

Cântărețul s-a supărat extrem de tare, în clipa în care copilul nu a dorit să urce cu el în lift, dorința acestuia fiind ca ea să își învingă teama pe care o are de mai mult timp și de care nu a putut să scape sub nicio formă. Din câte a povestit Florin Salam, micuța s-a urcat cu o altă persoană, într-o zi, în lift, acesta s-a blocat și ea nu mai poate să facă lucrul acesta de atunci.

Când a primit un refuz din partea copilului, nu a mai ținut cont că este filmat și că mii de oameni îl urmăreau și a țipat la cea mică. Urmăritorii l-au criticat dur, iar el a venit atunci cu explicații, crezând în același timp că este copilul lui și că nu e treaba altora cum se comportă.

Florin Salam consideră că a fost înțeles greșit, intenția lui fiind ca fiica lui să își învingă frica și nimic mai mult, cu riscul ca ea să se supere din acest motiv.

„De ce n-a urcat cu nevastă-ta? Măcar urcau toate. Să se mute mâine la parter, la etajul 1. Dar ce m-a enervat Măriuță asta. Pe bune, îmi cer iertare în primul rând față de fata mea. Ea a mers cu cineva cu liftul, s-a blocat liftul unde a mers și de atunci, eu am crezut că glumește. A făcut o dată, de două ori. Pai în România, aici suntem în Dubai. Eu vreau să scape de frica asta, dacă nu sunt lângă ea. Măcar în mine să aibă încredere. Ați înțeles? Nu mă înțelegeți greșit. Voiam să spargă gheața că, de exemplu eu acum sunt lângă ea, dacă ea nu învinge frica asta când sunt eu, când s-o învingă?
O să rămână mult timp cu frica asta și una îmi spune mie cică ”Ești beat?”. Mă vede cu fata mea și mă face beat. (…) Să vedem acum când vine, am emoții. Îmi pare rău că m-am comportat așa. De când s-a blocat cu liftul, de atunci a rămas cu frică. (…) Mi s-a rupt sufletul, chiar dacă m-am comportat așa. O să rămână supărată pe mine. Dar eu am vrut să facă așa, să se urce cu mine odata.(…) E copilul meu, nu vă băgați voi”, a zis Florin Salam, pe live.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---