Showbiz

Roxana Dobre, criticată de fane din cauza unui obicei pe care îl are în public. Replica dură a soției lui Florin Salam

schedule 02 feb. 2024, 09:38

Roxana Dobre, criticată de fane din cauza unui obicei pe care îl are în public. Replica dură a soției lui Florin Salam
Sursa foto: YouTube Florin Salam

Roxana Dobre a fost criticată de multe dintre fanele sale, din cauza unui obicei pe care îl are în public. Soția lui Florin Salam le-a dat un răspuns dur, direct în mediul online.

Roxana Dobre, criticată de fane din cauza unui obicei

Roxana Dobre este o femeie sinceră în declarațiile sale și se comportă natural chiar și pe rețelele sociale, unde este urmărită de foarte multe persoane. Recent, câteva dintre fanele sale au criticat-o dur, din pricina unui obicei pe care aceasta îl are, deși se află în public.

Ei bine, vedeta a fost luată la rost din cauza faptului că mestecă gumă, moment în care nu s-a putut abține și le-a închis imediat gura răutăcioșilor, care nu au altceva mai bun de făcut decât să se lege de acest aspect fără importanță, din punctul ei de vedere.

Partenera de viață a lui Florin Salam consideră că nu este problema nimănui și că fiecare ar trebui să își vadă de ale lui, iar dacă nu le convine ce văd, ar putea mult mai simplu să treacă mai departe. Crede că în momentul în care nu placi pe cineva, ar trebui să nu mai verifici ce anume face persoana aceea zi de zi și nimic mai mult. De asemenea, a precizat că nu a fost deranjată, dar cu toate acestea a simțit nevoia să facă Story-urile respective. Este conștientă că nu poate să fie la inimile tuturor, mai ales în lumea în care trăim.

Speră ca urmăritoarele sale care au avut ceva de comentat în ceea ce privește obiceiul ei să învețe câte ceva din cele spuse de ea și să lase comentariile răutăcioase deoparte.

„Băi fetelor, ”astea”, că altfel n-am cum să vă spun. Nu înțeleg de ce unele dintre voi intrați la story-urile mele, le vedeți și comentați urât, unele dintre voi. După ce că sunteți urâte, mai comentați și urât. Este fix problema mea cum mestec gumă. Voi mestecați gumă? Cred că nu. Cred că nici nu vă spălați pe dinți, unele dintre voi. Este un stil de-al meu de a mânca gumă și mestec gumă cum vreau eu și fac ce vreau eu.
Nu știu de ce sunteți atât de frustrate unele dintre voi să-mi dați mie comentarii. Vedeți-vă, frumoasele mele, de treaba voastră. N-aveți și voi altceva de făcut?(...)  Sinceră să fiu, nu m-a deranjat. Fac acest story pentru a vă ruga să nu vă mai uitați, fetelor. Dacă chiar nu mă suportați și chiar sunteți atât de răutăcioase, v-aș da un sfat. Nu mai intrați să vă uitați. Este foarte simplu. Mie dacă nu-mi place de cineva, dar nu cred lucrul ăsta, că nu am de ce să fiu răutăcioasă pe cineva, nu intru la acea persoana să mă uit. Cum faceți voi, intru la acea persoană și lasați și comentariu. Mi se pare urât, sincer. Și la ora asta, vremea asta urâtă așa. Nici asta nu vă face să fiți un pic mai îngăduitoare?”, a zis Roxana Dobre, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---