Politic

Premierul Marcel Ciolacu deschide posibilitatea unei remanieri guvernamentale

schedule 13 mai 2024, 10:19

Premierul Marcel Ciolacu deschide posibilitatea unei remanieri guvernamentale
Foto: ALEX TUDOR / AGERPRES FOTO
Premierul României, Marcel Ciolacu, este deschis la remaniere guvernamentală, cu decizii post-analiza PNRR.

Premierul României, Marcel Ciolacu, a indicat într-o declarație la Antena 3 că este deschis la posibilitatea unei remanieri guvernamentale dacă situația o va cere. În cadrul discuției, premierul a menționat că deciziile vor fi luate după o perioadă de analiză a Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) și a fiecărui obiectiv în parte. "Dacă se va impune, categoric. Vom vedea. Va fi şi o perioadă de analiză în primul rând pe PNRR şi pe fiecare obiectiv. Mai mult ca sigur după 10 iunie o să stăm de vorbă în coaliţie," a afirmat Ciolacu.

Premierul a subliniat, de asemenea, că miniștrii trebuie să fie conștienți de responsabilitatea pe care o au față de cetățenii români, indiferent de apartenența lor politică. "Între timp, am înțeles cu toții că sunt miniștrii României, indifferent de culoarea politică și avem un vot de la români și o responsabilitate," a adăugat el.

Aceste declarații vin în contextul în care colaborarea dintre PSD și PNL în cadrul guvernului a fost marcată de tensiuni, iar Ciolacu a exprimat speranța că s-a intrat într-o normalitate în ceea ce privește această colaborare. Detaliile privind o posibilă remaniere guvernamentală vor fi discutate în cadrul coaliției după data de 10 iunie.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.977 RON
USD
USD: 4.6462 RON
-0.01990
GBP
GBP: 5.8694 RON
-0.00720
HUF
HUF: 1.2551 RON
0.00970
BGN
BGN: 2.5447 RON
CHF
CHF: 5.1386 RON
-0.00370
Convertor valutar

Rezultat: ---